Sohbet Xiaomi Android Noguat alacak cihaz listelerini yayınladı

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
şimdi Snapdragon 801 li mi note alırken Mi 4 niye almıyor ?

zaten neden almadigini ayni mesaj icinde yazdim mi note alirken mi4 niye almiyor yerine mi note nasil oluyorda aliyor demeniz lazim sahsen bende aymi cevabi bekliyorum.ama xiaomide muhatap bulmak zor biraz global firmalar olsa mail atar bilgi alirsin en azindan ama elin cinlisine nasil ulasalim:)

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Daha önce nougat alacaklar listesinde mi max vardı, şimdi neden çıkarmışlar ki?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
zaten neden almadigini ayni mesaj icinde yazdim mi note alirken mi4 niye almiyor yerine mi note nasil oluyorda aliyor demeniz lazim sahsen bende aymi cevabi bekliyorum.ama xiaomide muhatap bulmak zor biraz global firmalar olsa mail atar bilgi alirsin en azindan ama elin cinlisine nasil ulasalim:)
Aslında alınmayacak birşey yok bence hocam çünkü lineage os vs custom romlar nasıl çalışıyor Xperia Z3,Z2 vs Mi4 Nexus 4,5 ?

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Aslında alınmayacak birşey yok bence hocam çünkü lineage os vs custom romlar nasıl çalışıyor Xperia Z3,Z2 vs Mi4 Nexus 4,5 ?

hocam okumadin heralde yazdiklarimi resmi rom ile custom rom birmi???
custom romlar google cts den gecmek zorunda degil resmi romlar gecmek zorunda... google cts eski cihazlari gecirmedigi icin resmi rom veremyor yayinlarsada buyuk tazminatlar odemek zorunda kalirlar. cahil bi insan degilim windows phone sistemini hackleyip turkce dil destegi veren takimin bi uyesiydim ben. hatta gecen sene bi arkadasimiz hacklenemez denen w.p 8.1 ide hackleyip custom rom kurdu cihaza suandada win10 uzerinde calisiyor ama eski globalligi kaybettigi icin artik ses getirmiyor bende bu isleri birakali 4 sene oldu

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
hocam okumadin heralde yazdiklarimi resmi rom ile custom rom birmi???
custom romlar google cts den gecmek zorunda degil resmi romlar gecmek zorunda... google cts eski cihazlari gecirmedigi icin resmi rom veremyor yayinlarsada buyuk tazminatlar odemek zorunda kalirlar. cahil bi insan degilim windows phone sistemini hackleyip turkce dil destegi veren takimin bi uyesiydim ben. hatta gecen sene bi arkadasimiz hacklenemez denen w.p 8.1 ide hackleyip custom rom kurdu cihaza suandada win10 uzerinde calisiyor ama eski globalligi kaybettigi icin artik ses getirmiyor bende bu isleri birakali 4 sene oldu

Yok hocam siz yanlış anladınız ben yakıldığım dan öyle dedim size bir şey demedim tamamen emperyalist Amerika oyunları bunlar yeni model alamaya itiyor sürekli

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
zaten bu kurgu bi duzen telefonun gucu artar uygulamalarinda tuketimi artar. telefonun bataryasi artar ama uygulamalarin harcadigi batatya artar.
3 sene onceki telefondan aldigin performans neyse suanki telwfondan aldigin performans o ama 3 sene onceki amiral.gemi telefonu suan kullanamiyorsun neredeyse

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Redmi note 4 konusunda sanırım bir yanlış anlaşılma var, arkadaşımın telefonu da aynı model ve 7 güncellemesi aldı aşağıda ekran görüntüsünü verdim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular