- Adım
- dervis
- Cihazım
- 5s plus 128
- Konular
- 5
mi note 2 için android 7 var mı ?
Sizin Cihaza bence gelecek....android 7 yi istememin tek sebebi vulkan desteginin bi ihtimal gelecek olmasi bakalim xiaomi yayinladigi guncellemede vulkan destekli yazilim vericekmi merakla bekliyorum. vermezse custom romlara yonelicem
android 7 yi istememin tek sebebi vulkan desteginin bi ihtimal gelecek olmasi bakalim xiaomi yayinladigi guncellemede vulkan destekli yazilim vericekmi merakla bekliyorum. vermezse custom romlara yonelicem
Vulkan API destekli kaç yazılım var ki Xiaomi'de yapsın? Bence vermez. Daha önce yapması gereken işler var. Vulkan bence lüks olur.
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi note un ( sd801 li bir cihazın ) almasına şaşırdım şahsen...
bu arada google sd800 ve sd801 için sıkıntı çıkarıyodu xiaomi bu romu nasıl resmi olarak yayınlayacak anlamış değilim...
google sorun çıkardığı için sony z3 için 7 günccellemesini beta 4 den sonra kesmişti sorumlu olarakda google ı göstermişti
bu sorun ilk olarak htc nin sucu qualcomm a atması ile başlamıştı qualcomm firmalara sallamıştı en sonda sony eteğindeki bütn taşları dökmüştü
biz destek veriyoruz yazılımları hazırlıyoruz ancak google cts de takılık kalıyoruz onay alamıyoruz onay almayıncada resmi olarak yayınlayamıyor ciddi tazminat ödemesi gerekiyor xiaomi nasıl yayınlayacak açıkcası bilmiyorum