Haber Xiaomi Android 9 Dağıtımına Başladı!

Xiaomi, Mi Mix 3 modelinin eli kulağındayken selefi Mi Mix 2S Modeline Android 9 güncellemesi vermeye başladı. Böylece Xiaomi tarafında Android 9 güncellemesine kavuşan ilk cihaz da Mi Mix 2s oldu. #Android9 is coming! Mi MIX 2S is the first Xiaomi phone that supports Android 9. Welcome to upgrade and experience! pic.twitter.com/T0wOGQXA6N — MIUI (Miuirom) […]

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Darısı diğer modellerin başına. Umarım bu haberden sonra günlük olarak ".... ne zaman pie güncellemesi alacak?" sorularına maruz kalmayız. haha--haha--

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Android 6-7-8-9 aralarındaki fark nedir. Teknik anlamda biri 32 bit diğerleri 64 bit falan mı?

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Darısı diğer modellerin başına. Umarım bu haberden sonra günlük olarak ".... ne zaman pie güncellemesi alacak?" sorularına maruz kalmayız. haha--haha--

Her gün İnstagram sayfasında onlarca bu tarz dm ile mücadele ediyorum :(

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Android 6-7-8-9 aralarındaki fark nedir. Teknik anlamda biri 32 bit diğerleri 64 bit falan mı?
Yazılım ile bir çok şey yapilabiliyor örnek google camera veya iphoneun stabil olması gibi sürümün yüksek olması saydıklarım gibi olmasını sağlıyor işte

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Yazılım ile bir çok şey yapilabiliyor örnek google camera veya iphoneun stabil olması gibi sürümün yüksek olması saydıklarım gibi olmasını sağlıyor işte
Çok teşekkür ederim. Aslında soru sormak için yazmamıştım.
Kastettiğim, veriyolu genişliği veya farklı üst seviye erişimler gibi, ya da donanımları daha efektif kullanacak bir algoritma gelişimi ben şahsen uzun süredir göremedim. Hatta miui 8.5 den yukarı çıktığım için pişmanım. Sizin dediğiniz kamerayı geliştirme vs app üzerinde yapılan bir durum .Yani gelişen android değil daha çok uygulamalar. Google da uygulamalara yeni Android sürümlerinde çalışacak protokolde yayınlaması için dayatıyor. Yani yeni nesil bir gcam mutlaka serbest olsa android 6 da çok güzel çalışır. Hele sd821 bir makinede. Dolayısıyla android 35 olmuş ne önemi var ki. Ne zaman ms dos dan sonra Windows a geçer o zaman android için sürüm yükseltme yapmış denebilir. Diğerleri bence temadan ibarettir.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Katılıyorum. Otomobil sirketlerinin model yukselttik diyerek tampon degisikligi yaptıkları gibi.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Mi 5s Plus için daha 8 güncellemesi alamadık, diğer telefonlar 9 a geçecek.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Çok teşekkür ederim. Aslında soru sormak için yazmamıştım.
Kastettiğim, veriyolu genişliği veya farklı üst seviye erişimler gibi, ya da donanımları daha efektif kullanacak bir algoritma gelişimi ben şahsen uzun süredir göremedim. Hatta miui 8.5 den yukarı çıktığım için pişmanım. Sizin dediğiniz kamerayı geliştirme vs app üzerinde yapılan bir durum .Yani gelişen android değil daha çok uygulamalar. Google da uygulamalara yeni Android sürümlerinde çalışacak protokolde yayınlaması için dayatıyor. Yani yeni nesil bir gcam mutlaka serbest olsa android 6 da çok güzel çalışır. Hele sd821 bir makinede. Dolayısıyla android 35 olmuş ne önemi var ki. Ne zaman ms dos dan sonra Windows a geçer o zaman android için sürüm yükseltme yapmış denebilir. Diğerleri bence temadan ibarettir.
Bilgim yok o konuda daha önce hiç güncelleme alan cihaza sahip olamamıştım eğer android 9 gelirse nasıl bir şey anlayacağım.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular