Yardım Xiaomi Airdots bağlantı

Nabruk58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.2
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Xiaomi Airdots Bluetooth kulaklığı redmi note 6 pro model telefona bağlarken hem sağ hem de sol tarafi aynı anda bağlıyamıyorum ürünü aliekspresten aldım kullanim kılavuzu çince ve de internette bulduğum video daki gibi de yaptım ama olmuyor bu ürünü alıp da bağlamada böyle bir sorun yaşıyan oldu mu ve nasıl çözdü

Oguzhansc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9T
Konular
0
Hocam benim sağ kulaklıkta hiç ışık yanmıyor. İlk önce onu açmam gerekiyor. Ama açılmıyor bunu nasıl yapcam şarj ful hala açılmıyor.

Oyla:

GianC-Dev

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ege
Cihazım
MI 8
Meslek
Coder & Web Trade
Konular
9
bende kırmızı beyaz ışık yanmıyor hep kulaklık kapanıp açılıyor ama resetlenmiyor

Oyla:

dejavu_199

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
İphone SE 2020
Konular
0
Hiç bir şekilde olmuyor servise gönderdim servis sıfırladık diyerek geri gönderdi +10 TL de kargo ücreti yansıdı bir de bu linki paylaşmışlar burada herkesin önerdiği yöntemleri denememe rağmen çalışmıyor bırakın birbirine bağlanmayı sol kulaklık hiç bir şekilde tepki vermiyor sağ kulaklık şarj olduktan sonra beyaz ışık yanıyor 2 dk beklememe rağmen ışık sadece sönüyor tek kulaklığı bile bağlayamıyorum

Oyla:

huseyino

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hsyn
Cihazım
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar,
Bir arkadaşım almış hikayesinde gördüm "TaoTronics SoundLiberty 53 PRO" modeli 229TL. Ben araç içinde olası telefon görüşmesi ve iş sırası ince sesle müzk dinlemek için ideal bir bluetooth kulaklık arıyorum. ikisi arasında deneyim yapmadım dinlemedim ama.. TaoTronics SoundLiberty 53 PRO (229TL) ve Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık (99TL) beni hangisi götürür deneyim yapan var mı? tşk

Oyla:
Üst Alt