- Adım
- Mert Göleci
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 24
Xiaomi A1 alacağım fakat sar değerleri (baş:1.75 vücut:0.76) yüksek gibi sizce çok dert edilecek bir durum mu ?
Evet ve dediğiniz gibi ( bilindik ve dünya çapında bir marka olması da cabası ) önünü keserlerdi çünkü göz ardı edilecek bir konu değil sonuçta. Ne kadar tedbirli ve bu etkileri azaltıcı şekilde davranirsak o kadar iyi, insanlar bunu bilip bunun için gerekli önlemleri alsa sorun olmaz. Umarım konu başlığı hem kendi amacına hem de bilmeyen arkadaşları bilgilendirme amacına ulaşırinanın bende mi5s den mi6 ya geçtim açıp bakmadım bile... çoğu konu teknik olan rakamlar aslında ama bunun bir standartı var ve cidden bu kadar fark olsa diğer telefonlar ile emin olun önünü keserlerdi diye düşünüyorum... iphonecu arkadaşlarım bazen google bilişimcisi olarak sen o telefonun sar değerini biliyormusun diye soruyor hangi bölgede diye bir soru yöneltiyorum bölge neymiş diyorlar... sembolik rakam neymiş diyorum bende her konuda aşırı bilgili google bilişimcisi aypılcılara tekrar selam ola![]()
Demek ki benim haberim yokmuşdreamumut Mertuska
Kesmeye çalıştılar da zatenGeçtiğimiz yıl bu zamanlar BTK kaynaklı olarak Xiaomi xihazlarda yaşanan sorunları bu şekildeydi. Şu anda ülkemizde yasal yollarla satılan tüm Çin telefonları içeriğinde SAR testleri de bulunan ve BTK tarafından yapılan son derece kapsamlı bir teste tabi tutuluyorlar.