Haber Xiaomi 2018 Yılı Mali Tablosunu Açıkladı !

Dünyanın En büyük 4. Akıllı Telefon Üreticisi konumunda bulunan Xiaomi ,
19 Mart 'ta 2018 yılı için Mali verilerini açıkladı.

Uyguladığı başarılı Fiyat/Performans politikası ve de Ürettiği güçlü ve şık cihazlarla giderek Kullanıcı sayısını arttıran Xiaomi,
2018 Yılında bir önceki yıla göre %52.6 lık büyük bir artış ile Toplamda 26.06 Milyar $ Gelir elde etti.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yine bir önceki yıla göre %59.5 luk büyük bir artış ile tam 1.28 Milyar $ Kâr elde eden Xiaomi,
Gerek Toplam Gelir miktarı , gerek ise toplam Kâr miktarında piyasa beklentilerini fazlasıyla aştı.

Bu verilere sadece Akıllı Telefonlar tarafından göz atacak olur isek ,
Xiaomi 'nin 2018 Yılı Akıllı Telefon Geliri bir önceki yıla göre %41.3 lük bir artış ile 16.95 Milyar $ 'a ulaştı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu dönemde Akıllı Telefon gönderimleri %29.8 'lik bir artış ile yıllık 119 Milyon Adet e ulaştı.

Ayrıca Lei Jun Xiaomi Kullanıcılarına Donanımdan elde edilen net kar marjının hiçbir zaman %5 'i aşmayacağına dair bir söz verdi.
Kaynak : GizChina
Çeviri : tariktastan

Yeni Mi9 serisi , Yolda olan Mi A3 serisi , Mi Band 4 gibi
Yeni çıkan ve de çıkacak cihazlarla birlikte Xiaomi 'nin 2019 yılı sonunda ne durumda olacağını düşünüyorsunuz ?

Lütfen yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın :)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Üretici tarafı bizi ilgilendirmez biz bakarız tüketici tarafına, donanıma yazılıma

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
İşte buraya yazıyorum:
2019 xiaominin duraklama yılı olacak. Yerini sabitleyecek. Daha az telefon çıkarıcaklar. Günlük hayat eşyalarında ilerleme kat edecekler. Büyümesi yavaşlıycak. Firma kendisini ciddiye alacak ve masrafları artıcak. Doğal olarak fiyatlar fiyuu monkey~~.
Xiaomi 2020de tam bir sistem oturtacaktır. Ama bu tam sistem oturmasının temelini bu yıl atacaktır.

Üst Alt