Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Bende çin cihazı var ve EU Rom kullanıyorum. Stabilite ve batarya daha iyi globale göre
Herkesin kullanımına göre değişir ama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ben EEA dayım bendekide çin cihazı bataryası 10 saate yakın ekran süresi veriyor

orkali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
senol
Cihazım
s3
Konular
0
Eu rom deneyin hocam da cihazın kilidi açık mı
BL kilit açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin kullanımına göre değişir ama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ben EEA dayım bendekide çin cihazı bataryası 10 saate yakın ekran süresi veriyor
Yoğun kullanmıyorum oyun vs. pek yok diyebilirim.ekran süresine bakmadım.Farklı bir telefonda hint romu kullanıyordum telefon görüşmede kayıt vardı. EEA rom da bu özellik varmı?

Son düzenleme:

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
BL kilit açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoğun kullanmıyorum oyun vs. pek yok diyebilirim.ekran süresine bakmadım.Farklı bir telefonda hint romu kullanıyordum telefon görüşmede kayıt vardı. EEA rom da bu özellik varmı?
EEA da yok görüşme kaydı için Taivan yüklemeniz lazım

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Eu kullanan varmı bu telefonda ben EEA dayım aslında memnunum ama bi eu denemek istiyorum kullanan arkadaşlar memnunmu

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
EEA da yok görüşme kaydı için Taivan yüklemeniz lazım
Görüşme kaydı global romlarda da oluyor. Telefon ilk kurulumunda bölgeyi tayland veya taiwan seçerseniz normal mi dialer geliyor.

Skorpi34

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Görüşme kaydı global romlarda da oluyor. Telefon ilk kurulumunda bölgeyi tayland veya taiwan seçerseniz normal mi dialer geliyor.
Bir arkadaşım global romda sıfırlama sonrası değişik bölgeleri denedi ve olmadı, yani bana göre olma olasılığı şansa kalmış yada cihaza göre değişir

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orkali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
senol
Cihazım
s3
Konular
0
Geçen hafta 17 ultra ya format attım.ilk kurulumda bölge olarak tayland seçtim, kurulumda email adresimi kurulum da girdim .google arama vs. ile açıldı.hemen sonrasın tekrar format attım.Bu sefer bölge olarak honkong seçtim ve email adresimi kurulumda girmedim.Şuan arama olarak mi ve aramalarda kayıt yapıyor.daha sonra bölgeyi türkiyede yaptım.aynı şekil arama kaydı devam ediyor.sürüm.3.0.302.0 global cihaz.global rom yüklü.

Üst Alt