Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
63
Hayırlı olsun güle güle kullanın bende 17 Ultra Leica Editions alacağım inşallah. Telefonun bataryasından memnunmusunuz 6800 mah hakkını veriyormu
Teşekkürler öncelikle. Evet veriyor bence , Global Rom yüklü ve 1 günü çok rahat çıkarıyor. Xiaomi Watch 2 saatim sürekli bağlı ve mobil veri wifi karışık kullanıyorum.

aydn_m17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Teşekkürler öncelikle. Evet veriyor bence , Global Rom yüklü ve 1 günü çok rahat çıkarıyor. Xiaomi Watch 2 saatim sürekli bağlı ve mobil veri wifi karışık kullanıyorum.
15 ultra batarya açısından yetersiz kalıyordu o yüzden samsunga geçtim şimdi tekrar 17 ultra Leica ile xiaomiye geçeceğim inşallah pişman olmayız

Lucas.Rintaro33

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
O batarya ile ikinci günü yarılaması lazım hocam.

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
63
15 ultra batarya açısından yetersiz kalıyordu o yüzden samsunga geçtim şimdi tekrar 17 ultra Leica ile xiaomiye geçeceğim inşallah pişman olmayız
Olmazsınız valla ben memnunum. Özellikle Çin cihazı aldım ki 6800mah olsun diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O batarya ile ikinci günü yarılaması lazım hocam.
Sabah 11de şarjdan çekiyorum gece 00.00 gibi %30 kalıyor. Gece takıyorum şarja

Lucas.Rintaro33

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25

Ekran süresi ne kadar hocam?

kadva_89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ç.
Cihazım
Note 8 pro
Konular
2
Merhabalar.

Merhabalar.Leica edition ben de düşünüyorum.Sonrssında bl kilidi açıp Türkçe için rom yüklemek düşüncem ama donanımlar faklı mı ve rom farklı oldu diye çalışmasında herhangi bir tuhaflık oldu mu sizde acaba? Genel anlamda yorumlar ve fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
63
Merhabalar.

Merhabalar.Leica edition ben de düşünüyorum.Sonrssında bl kilidi açıp Türkçe için rom yüklemek düşüncem ama donanımlar faklı mı ve rom farklı oldu diye çalışmasında herhangi bir tuhaflık oldu mu sizde acaba? Genel anlamda yorumlar ve fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.

Kendi deneyimimden yola çıkarak, yazılım değişikliği cihazın performansını olumlu etkiliyor ve Xiaomi EU ROM'u cihazı çok daha stabil hale getiriyor. Benim tavsiyem, ROM değişikliği yapmadan önce mutlaka backup alman ve doğru ROM sürümünü seçmen olacaktır.
Genel olarak, Xiaomi 17 Ultra Leica Edition çok iyi bir cihaz. Eğer kamera tarafındaki farkı çok önemsiyorsan, Leica Edition’ı tercih edebilirsin. Ancak ROM değişikliği yaptıktan sonra herhangi bir problem yaşamadım ve cihazım hala oldukça hızlı ve stabil.

aydn_m17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
17 ultra leica edition (çin) telefonumu aldım EEA romu yükledim şu an hiç bir sorun yok telefon adeta yağ gibi. 15 Ultra dan sonra düz ekrana geçmeleri çok iyi olmuş ekran koruyucusu bulamıyorduk edge olduğu için ayrıca iPhone 16 ve 17 pro Max ekran koruyucuları bire bir oluyormuş ekran koruyucusu derdimiz olmaz artık ama kılıf bulmak biraz zor maalesef fazla seçenek yok

Üst Alt