Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
xuanyuan
Konular
14
Xiaomi 14 Pro kullanırken InstagramPro olması lazım onu kullanırken sorun yoktu aslında ama bir tek o düşündürüyor beni şu anda
Sizi bilmem ama bence 2. Part uygulamaların ban riskini almak mantıklı değil be hocam.

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
Hocam hangi konularda daha iyi açıklama imkanınız.
Bence normal bir Instagram'dan farkı yok görüntü olarak en büyük farkları yorum kopyalama herşeyi indirebilme yada videoları telefonun playerindan açabiliyorsunuz görüntü kalitesi düşük videoları playerdan görüntüle diyorsunuz pürüzsüz kalitede oluyor falan filan

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
xuanyuan
Konular
14
Bence normal bir Instagram'dan farkı yok görüntü olarak en büyük farkları yorum kopyalama herşeyi indirebilme yada videoları telefonun playerindan açabiliyorsunuz görüntü kalitesi düşük videoları playerdan görüntüle diyorsunuz pürüzsüz kalitede oluyor falan filan
Çokda bir olayı yokmuş aslında. Upload kalitesini apple a yaklaştırsaydı kesin geçerdim muhtemelen.

ArestoMomentum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sam
Cihazım
17 Ultra
Meslek
Fzt.
Konular
5
Birkac haftadir 17 ultra kullaniyorum esimde de iphone 16 pro var instagramda kayda deger bir fark goremedim acikcasi fotograf kisminda ikisi de ayni gozukuyorlar video ise denemedim yalan yok. Bu arada gercekten fotograf olarak 17 pro max ile de 15 ultra ile de fark var o kadar cok video izledim arastirdim ki telefonu almadan once yoksa ben de istemezdim boyle bir kamera cikintisi ama gordukten sonra insanin eli gitmiyor. Ozellikle telephoto kamera olarak baya fark var.

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
63
Arkadaşlar cihazı dün teslim aldım. 16/512 CN model. BL Kilidi açıldı ve EU Rom yüklendi.

Öncelikle cihaz çok iyi buz gibi çalışıyor , kamerasından bayağı memnunum özellikle hdr anlamında xiaomi kendisini bayağı geliştirmiş. Yazılım anlamında ise en çok şaşırdığım şey stabilizasyon oldu herhangi bir bug ile karşılaşmadım. Ekstra olarak Apple Airpods Pro 3'ü native olarak sorunsuz çalıştırdı.

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Arkadaşlar cihazı dün teslim aldım. 16/512 CN model. BL Kilidi açıldı ve EU Rom yüklendi.

Öncelikle cihaz çok iyi buz gibi çalışıyor , kamerasından bayağı memnunum özellikle hdr anlamında xiaomi kendisini bayağı geliştirmiş. Yazılım anlamında ise en çok şaşırdığım şey stabilizasyon oldu herhangi bir bug ile karşılaşmadım. Ekstra olarak Apple Airpods Pro 3'ü native olarak sorunsuz çalıştırdı.
Hayırlı olsun güle güle kullanın bende 17 Ultra Leica Editions alacağım inşallah. Telefonun bataryasından memnunmusunuz 6800 mah hakkını veriyormu

Üst Alt