Yardım Xiaomi 17 Ultra Global'de Güncelleme sonrası İmei ve şebeke gitmesi.

seco.can.can31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Çin versiyonunda güncelleme de imei gidiyor ne yazık ki. Modem dosyasını flashlayınca geri geliyor. Eu rom yüklenince gitmiyor bu arada. Benim de Çin versiyonu hepsini denemiş olarak söylüyorum.
hocam teşekkür ederim aradığım cevap buydu gerçekten

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
hocam teşekkür ederim aradığım cevap buydu gerçekten
Hocam başka modellerdede bu şekilde oluyor onu biliyorum ancak 17 ultra kullanmadigim için emin şekilde bilgi vermek istemedim 😀😀 oyuzden size modem olayını arastirin dedim

aydn_m16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Hocam kutuyu ben açtım diyorsunuz kutu orjinal ise çin olanların uzun oluyor global ise normal kısa kutu olur. Yukarıda da arkadaş yazmış eğer çin ise telefon, çin ve eu rom dışında her güncellemeden sonra çin modemfw dosyasını yüklemeniz lazım yoksa şebeke gider muhtemelen sizinde öyle oldu imeiler silinmemiştir o arkadaş bu işlemi yapmıştır, aslında 1 dk lık işlem zor değil. Bende çin versiyon kullanıyorum global rom yüklü.

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Hocam kutuyu ben açtım diyorsunuz kutu orjinal ise çin olanların uzun oluyor global ise normal kısa kutu olur. Yukarıda da arkadaş yazmış eğer çin ise telefon, çin ve eu rom dışında her güncellemeden sonra çin modemfw dosyasını yüklemeniz lazım yoksa şebeke gider muhtemelen sizinde öyle oldu imeiler silinmemiştir o arkadaş bu işlemi yapmıştır, aslında 1 dk lık işlem zor değil. Bende çin versiyon kullanıyorum global rom yüklü.
Hocam Ce damgası var diyor ama arka kapakta kandırılmış oluyor bu seferde tabi satıcı ile ne konusuldu bilemeyiz

Mami198531

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17

Seri numaranızı burdan sorgulatın çinse çin der globalse global çinse rom sonrası China modemfw kurabilirsiniz şebeke geri gelir.

aydn_m16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Hocam Ce damgası var diyor ama arka kapakta kandırılmış oluyor bu seferde tabi satıcı ile ne konusuldu bilemeyiz
Eğer ce damgası varsa başka iş var bu işin içinde inşallah bizim dediğimiz gibidir

seco.can.can31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Kısa kutu cihaz hocam arkasındaki sticker da CE logosu var orjinal imeileri yazanda kutudan çıkardık avrupa şarj cihazı çıktı bende kaç yıldır alırım cihaz ilk defa böyle bir durumda kaldım şuan cihaz 3.0.303 global romda sorunsuz kullanıyorum ama güncelleme denetleme ekranı pasif tıklanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seri numaranızı burdan sorgulatın çinse çin der globalse global çinse rom sonrası China modemfw kurabilirsiniz şebeke geri gelir.
İnternetten bulunup normal rom yükler gibi yükleniyor değil mi hocam bu Fw öyle hatırlıyorum ama doğru mudur ? Yani sadece şebeke gidiyor imeiler silinmiyor yani

Lucas.Rintaro31

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Kısa kutu cihaz hocam arkasındaki sticker da CE logosu var orjinal imeileri yazanda kutudan çıkardık avrupa şarj cihazı çıktı bende kaç yıldır alırım cihaz ilk defa böyle bir durumda kaldım şuan cihaz 3.0.303 global romda sorunsuz kullanıyorum ama güncelleme denetleme ekranı pasif tıklanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten bulunup normal rom yükler gibi yükleniyor değil mi hocam bu Fw öyle hatırlıyorum ama doğru mudur ? Yani sadece şebeke gidiyor imeiler silinmiyor yani
Seri numarası sorguladın mı hocam? Çin model mi

seco.can.can31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Seri numarası sorguladın mı hocam? Çin model mi
Hata veriyor hocam global cihaz değil diyor ama kutudan Ce logolu çıktı ayarlar hakkında da model numarası global kutu global içindeki şarj cihazı Avrupa kafam karıştı iyice :)
Bir ekleme yapayım e-sim aktif oluyor arkadaşlar 140 tl verip e sime geçirdim diğer hattımı tanımlandı aktif oluyor

Son düzenleme:

Mami198531

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Hata veriyor hocam global cihaz değil diyor ama kutudan Ce logolu çıktı ayarlar hakkında da model numarası global kutu global içindeki şarj cihazı Avrupa kafam karıştı iyice :)
Bir ekleme yapayım e-sim aktif oluyor arkadaşlar 140 tl verip e sime geçirdim diğer hattımı tanımlandı aktif oluyor
Dolandırılmışız gene bakıyorumda
Çin cihaz hocam güncelleme sonrası China modemfw yükleyin
ve logosunu lazerle bizde basarız😁

Fazla zorlamayın cihaz çin s/n sorgu yanıltmaz.

Üst Alt