Yardım Xiaomi 17 Ultra Global'de Güncelleme sonrası İmei ve şebeke gitmesi.

seco.can.can31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Hocam modem dosyası ile alakalı bir sorun olabilir mi acaba eğer modem dosyasindan yapıyorsa Çin versiyon olma ihtimali yükseliyor
bu modem dosyası pc ye yedeklemek mümkün mü acaba hocam hani eu rom yüklersem giderse imei tekrar kendim yükleyebilir miyim?

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
bu modem dosyası pc ye yedeklemek mümkün mü acaba hocam hani eu rom yüklersem giderse imei tekrar kendim yükleyebilir miyim?
Modem dosyası ile alakalı biraz arastirma yapın hocam bakım bakalim arizaniza benzer haller varmı ne desek sadece rahminden öteye geçemez cunki piyasa şuan çok kötü durumda cihazlara yapılan müdahaleler cok ağır herşey olabilir örnek fotodaki arkadaş bu cihazlara denk gelmemek çok zor artik

Ekli dosyalar

• IMG_20260530_153742.jpg
    IMG_20260530_153742.jpg
    846,7 KB · Görüntüleme: 28

seco.can.can31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Modem dosyası ile alakalı biraz arastirma yapın hocam bakım bakalim arizaniza benzer haller varmı ne desek sadece rahminden öteye geçemez cunki piyasa şuan çok kötü durumda cihazlara yapılan müdahaleler cok ağır herşey olabilir örnek fotodaki arkadaş bu cihazlara denk gelmemek çok zor artik
aldığım arkadaş sağ olsun laptop ile gelip 2 dk da çözdü hocam işlem yaptığı programa bakmadım ama ücretli bi program olduğunu söyledi server da arada böyle sorun olabiliyor falan dedi ki zaten cihazı aldıktan sonra toplamda 3 kez format atıldı silinme olmamıştı

seco.can.can31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Bahsettigim olayda bu hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu rootlu işlem de cihaz rootlu mu devam ediyor hocam açıkcası paylaşılan şeyden bişey anlamadım yine sorayım bu tarz işlemlerde sıfırlama yapılınca imei silinir mi ? bu soruma cevap alamadım merak ettiğim şeylerden çok uzak devam ediyoruz konuya kusura bakmayın

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
bu rootlu işlem de cihaz rootlu mu devam ediyor hocam açıkcası paylaşılan şeyden bişey anlamadım yine sorayım bu tarz işlemlerde sıfırlama yapılınca imei silinir mi ? bu soruma cevap alamadım merak ettiğim şeylerden çok uzak devam ediyoruz konuya kusura bakmayın
Valla hocam nasıl sifirlandigina göre değişiklik gösteriyor yöntemi uygulayan kişi bilir ayrıntısını

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Çin versiyonunda güncelleme de imei gidiyor ne yazık ki. Modem dosyasını flashlayınca geri geliyor. Eu rom yüklenince gitmiyor bu arada. Benim de Çin versiyonu hepsini denemiş olarak söylüyorum.