Diğer Xiaomi 17 pro max ile Geri Döndüm

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Bence gerekli hocam aldığımız her ürünü her saniye kullanmıyoruz sonuçta laizm olunca kullanıyoruz yanlismiyim 😀 + tek espirisi ekranı değil 7500 mlamper bataryası yeni nesil düz çerçeve ve ekran xiaominin kendi ürettiği kamera sensörü mevcut çin modelinde band 20 olmasida başka bir artısı 😀

batarya 10k bile olsa standart 1 gün çünkü donanımda onun birlikte arttığı için akşamı anca yapıyoruz.
düz ekran cidden çok hoş duruyor ona lafım yok acayip beğendim.
kamera olarak xiaomi 15 ile ufak bir kıyas yaptım. Yapay zeka destekleri ile çokta bir fark olmadan aynı fotolar çektiler diyebilirim. Tabi ki fark vardır sonuçta yeni ürün ama o kadar detay bakacak zamanım yoktu yorum yapamadım
band 20 zaten olmaması suçtu

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
hocam mikroskop ile mi bakacaz whatsapp açsak ne olacak ki :D dediğim gibi zevk meselesi aslında, hava atmak ve farklı olmak için güzel ama işlevsel mi dersen bana işlevsel gelmiyor. Tabi kullanım görmek lazım. Ben uzun süre kullanmadım bir kaç saatliğine de pek işime yarayacak gibi görünmedi bana
Hocam örnek veriyorum on ekranda veya arka ekranda reender alırken veya ekranın açık beklemesi gereken bir uygulama varken arka veya on ekranda full ekran dizi film izlenebiliyor arka ekranda YouTube'dan haberleri izliyorum ara sıra + hocam dpi ayarını anlık yatabiliyorsunuz yani mikroskopa gerek yok whatsapfan mesaj okumak için

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Hocam örnek veriyorum on ekranda veya arka ekranda reender alırken veya ekranın açık beklemesi gereken bir uygulama varken arka veya on ekranda full ekran dizi film izlenebiliyor arka ekranda YouTube'dan haberleri izliyorum ara sıra + hocam dpi ayarını anlık yatabiliyorsunuz yani mikroskopa gerek yok whatsapfan mesaj okumak için

hocam bir tık abartıyorum tabi ki mikroskop falan ama telefon render alan kaç kişi var :) ben cmd yada temius bile kullanırken screen açıp ordan yapıyorum. yada böl ekranı ikiye öyle yap. aynı şeyin laciverti değil mi?

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
batarya 10k bile olsa standart 1 gün çünkü donanımda onun birlikte arttığı için akşamı anca yapıyoruz.
düz ekran cidden çok hoş duruyor ona lafım yok acayip beğendim.
kamera olarak xiaomi 15 ile ufak bir kıyas yaptım. Yapay zeka destekleri ile çokta bir fark olmadan aynı fotolar çektiler diyebilirim. Tabi ki fark vardır sonuçta yeni ürün ama o kadar detay bakacak zamanım yoktu yorum yapamadım
band 20 zaten olmaması suçtu
Hocam güç tasarruf modunda kullanılırsa hatta rootli ayarlar yapılırsa 3 günü bile görebilir örnek veriyorum %10 şarjla evden çıkarken şarjım bitecek diye korkmuyorum eskiden sosyal ankastrem vardı şarjım %80 in altındayken evden çıkmadım 😀😀

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Hocam güç tasarruf modunda kullanılırsa hatta rootli ayarlar yapılırsa 3 günü bile görebilir örnek veriyorum %10 şarjla evden çıkarken şarjım bitecek diye korkmuyorum eskiden sosyal ankastrem vardı şarjım %80 in altındayken evden çıkmadım 😀😀

Hocam 3310 gibi ultra güç tasarrrufu moduna geçsek 10 günde gider :D
fakat yaklaşık 5 dk şarj ile %50 den fazla şarj oluyor artık telefonlar iki dk lavabo giriş çıksanız dolacak :) bütün tezlere antitez üretiyorum farkındaysanız.

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
hocam bir tık abartıyorum tabi ki mikroskop falan ama telefon render alan kaç kişi var :) ben cmd yada temius bile kullanırken screen açıp ordan yapıyorum. yada böl ekranı ikiye öyle yap. aynı şeyin laciverti değil mi?
Hocam ben örnekleme yaptım kafanızda canlansın diye + film izlerken ekranı ikiye bölmek veya uçan pencere açmak ekrandan kayıp oluyor ama bu şekilde etkilenmeden film izlerken her işlemi yapabiliyorsunuz + ben arka ekrana android emülatör açıyorum ordan istediğim herşeyi yapıyorum tabi bu birazda ihtiyaç meselesi hocam herkesin böyle bir ihtiyaci olmayabilir 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 3310 gibi ultra güç tasarrrufu moduna geçsek 10 günde gider :D
fakat yaklaşık 5 dk şarj ile %50 den fazla şarj oluyor artık telefonlar iki dk lavabo giriş çıksanız dolacak :) bütün tezlere antitez üretiyorum farkındaysanız.
Hocam malesef lavaboya girip çıkınca %50 şarj olmuyor bu telefon biraz daha zaman alıyor tabi şimdi lavaboya 20 dakka duruyorsaniz orası başka ama 7500 Luk cihazin fabrika verisi %100 şarjı süresi 40 dakika doluyor + hocam çok basit düşünüyorsunuz mesela ben yazları arbamla sahillerde dogadayim sahillerde malesef 100w şarj yapmak için prize ihtiyaç var veya otobüs yolcuğu olsun bisiklet turları olsun uzu süre batarya dayanımı önemli bir özellik siz sadece kendi açınızdan bakıyor gibisiniz 😀😀

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro18

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Birkaç gün önce 13 Ultra'dan 17 Ultra'ya geçiş yaptım. 17 Ultra için bende hep abartılıyor diye düşünürdüm, sosyal medyada, sitelerde. Ama bu cihaz başka bir seviye.
Atma şu zehirli oku :D
Xiaomi 17 ile 17 Ultra arasında kararsızım zaten :D

Akın43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Tasarımı böyle olsa daha güzel olurdu bence
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi18

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Atma şu zehirli oku :D
Xiaomi 17 ile 17 Ultra arasında kararsızım zaten :D
Bir büyüğünüzün tavsiyesini almak isterseniz eğer, kalbinizin sesini dinle derdi size

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt