Diğer Xiaomi 17 pro max ile Geri Döndüm

Skorpi18

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Bunların hepsi al benili reklam taktikleri, geçenlerde Redmi K100 Pro nun sene sonuna doğru 7 inch ekran ile geleceğini okudum, düşünebilirim bunu eğer kısmet olursa

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas.Rintaro18

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Bunların hepsi al benili reklam taktikleri, geçenlerde Redmi K100 Pro nun sene sonuna doğru 7 inch ekran ile geleceğini okudum, düşünebilirim bunu eğer kısmet olursa

Hocam ona artık telefon denmez, tablet olur o :D

Skorpi18

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Hocam ona artık telefon denmez, tablet olur o :D
Max3 e de öyle diyorlardı ama hiç de öyle değil valla.. Mi11 T Pro ya zor alıştım, yeni bir 7 lik cihaz hiç de fena olmaz yani

M.OZKN1

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Birkaç gün önce 13 Ultra'dan 17 Ultra'ya geçiş yaptım. 17 Ultra için bende hep abartılıyor diye düşünürdüm, sosyal medyada, sitelerde. Ama bu cihaz başka bir seviye.

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Geçen elime bir tane xiaomi 17 pro geçti. Arka ekranın canlılık aceyip hoşuma gitti ama hala gereksiz oludğunu düşünüyorum :D
Hocam arka ekranın hitab ettiği kullanıcılar farklı mesela konuşurken video çekerken gerçekten çok işe yarıyor veya selfie çekerken tripota telefonu koyduğunuzda baya kolaylık oluyor telefonun arkasına gidip görüntüden emin olmak zorunda kalmiyorsunuz aslında arka ekran işi biraz telephoto lens gibi herkes olsun istiyor ama aldıktan sonra kullanılacak pek alan bulunmuyor ama ben arka ekranın seviyorum lazım olduğunda Cok ise yarıyor ama pek lazım olmuyor 😀😀

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Hocam arka ekranın hitab ettiği kullanıcılar farklı mesela konuşurken video çekerken gerçekten çok işe yarıyor veya selfie çekerken tripota telefonu koyduğunuzda baya kolaylık oluyor telefonun arkasına gidip görüntüden emin olmak zorunda kalmiyorsunuz aslında arka ekran işi biraz telephoto lens gibi herkes olsun istiyor ama aldıktan sonra kullanılacak pek alan bulunmuyor ama ben arka ekranın seviyorum lazım olduğunda Cok ise yarıyor ama pek lazım olmuyor 😀😀

Olayda o hocam. Lazım olmuyor pek :D

Skorpi18

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Hocam arka ekranın hitab ettiği kullanıcılar farklı mesela konuşurken video çekerken gerçekten çok işe yarıyor veya selfie çekerken tripota telefonu koyduğunuzda baya kolaylık oluyor telefonun arkasına gidip görüntüden emin olmak zorunda kalmiyorsunuz aslında arka ekran işi biraz telephoto lens gibi herkes olsun istiyor ama aldıktan sonra kullanılacak pek alan bulunmuyor ama ben arka ekranın seviyorum lazım olduğunda Cok ise yarıyor ama pek lazım olmuyor
Yani çok da gerekli değil

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Olayda o hocam. Lazım olmuyor pek :D
Hocam aslinda çok işlevsel bir ekran on ekrandan bagamsiz şekilde çalışıyor yani 2 ekranda 2 ayrı telefon gibi düşünün tabi stock halinde bu özellik yok kendimiz ozellestirirseniz bu işlev ekleniyor

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Hocam aslinda çok işlevsel bir ekran on ekrandan bagamsiz şekilde çalışıyor yani 2 ekranda 2 ayrı telefon gibi düşünün tabi stock halinde bu özellik yok kendimiz ozellestirirseniz bu işlev ekleniyor

hocam mikroskop ile mi bakacaz whatsapp açsak ne olacak ki :D dediğim gibi zevk meselesi aslında, hava atmak ve farklı olmak için güzel ama işlevsel mi dersen bana işlevsel gelmiyor. Tabi kullanım görmek lazım. Ben uzun süre kullanmadım bir kaç saatliğine de pek işime yarayacak gibi görünmedi bana

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Yani çok da gerekli değil

Bence gerekli hocam aldığımız her ürünü her saniye kullanmıyoruz sonuçta laizm olunca kullanıyoruz yanlismiyim 😀 + tek espirisi ekranı değil 7500 mlamper bataryası yeni nesil düz çerçeve ve ekran xiaominin kendi ürettiği kamera sensörü mevcut çin modelinde band 20 olmasida başka bir artısı 😀

Üst Alt