Rom Xiaomi 17 pro max eu rom ısınma problemi

Xiaomi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Note 9s
Konular
4
Isınma sorunu eu ile alakalı değil hocam

Hocam cihazın bu sıcaklığı görmesi için sarjdayken kullanım yapmanız lazım başka türlü çok zor ortam sıcaklığı yuksekde olabilir ondan kaynaklida olabilir + tiktok diğer sosyal medya platformlarına göre farklı bir sistemi var arka planda veriyi işliyor galiba oyuzden cihaz ısınıyor cihaz elinizdeyken hissediyorsunuz ancak sizinki gibi yüksek sicakli ölçmedim sizde dış etken veya farklı bir etkileyen durum olmalı gelelim çözüme forumda paylaştım işlemci hızını düşürerek.sorun ortadan kalkıyor cunki işlemci çok güçlü her işlemde tam performans çalışıyor cihazı rootlayin 2.7 2.5 GHz ye düşürün cihaz birdaha ısınmaz hocam performans lazım olduğunda tekrar yukseltebilirsiniz
Zaten kış ayi hocam ortamda vs aşırı sıcaklık yok kılıfsız kullanıyorum ben sadece bendemi yoksa genel olarak bir sıkıntı mı var diye merak ettim onun için konu açtım benim deneme şansınız varmıdır acaba

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Zaten kış ayi hocam ortamda vs aşırı sıcaklık yok kılıfsız kullanıyorum ben sadece bendemi yoksa genel olarak bir sıkıntı mı var diye merak ettim onun için konu açtım benim deneme şansınız varmıdır acaba
Android amulator açık cihazda + chromedan size yazıyorum + Instagram'dan reeals kaydiriyorum 😀 sıcaklık bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-22-00-23-38-259_com.cpuid.cpu_z.jpg
    Screenshot_2026-03-22-00-23-38-259_com.cpuid.cpu_z.jpg
    405,5 KB · Görüntüleme: 25

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
Geliştirici seçeneklerinden, arka plan optimizasyonu , sistem güncellemelerine izin ver kısımlarını kapatın. Isınma sorunu bu ikisi açıkken yapıyor, kapatınca düzeliyor. En azından bende o şekilde idi şuan bir sıkıntı yok.

Üst Alt