Rom Xiaomi 17 pro max eu rom ısınma problemi

Xiaomi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Note 9s
Konular
4
Eu romdan dolayı galiba acaba sizde varmı böyle birşey deneyebilirmisnjz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tiktok izlerken şebekem gidip geliyordu benimde hocam 304 e geçtim şuan öyle bi sorun kalmadı
304 e geçtim ne demek hocam anlayamadım

seco.can.can10

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23

seco.can.can10

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Sabah güncelledim hocam bende geçer diye ama yine aynı sizde dener misiniz aynı şekilde tiktokda 10 dk gezinin sıcaklıklar kaç oluyor aceba benim cihazda mi sıkıntı var
ben çok fazla kullanıyorum hocam cihaz gün içinde sürekli elimde ısınma yok şebeke gitmedi güncellemeden sonra

baran452410

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Isınma sorunu eu ile alakalı değil hocam
%25 seviyede yaklaşık hocam

%25 seviyede yaklaşık hocam
Hocam cihazın bu sıcaklığı görmesi için sarjdayken kullanım yapmanız lazım başka türlü çok zor ortam sıcaklığı yuksekde olabilir ondan kaynaklida olabilir + tiktok diğer sosyal medya platformlarına göre farklı bir sistemi var arka planda veriyi işliyor galiba oyuzden cihaz ısınıyor cihaz elinizdeyken hissediyorsunuz ancak sizinki gibi yüksek sicakli ölçmedim sizde dış etken veya farklı bir etkileyen durum olmalı gelelim çözüme forumda paylaştım işlemci hızını düşürerek.sorun ortadan kalkıyor cunki işlemci çok güçlü her işlemde tam performans çalışıyor cihazı rootlayin 2.7 2.5 GHz ye düşürün cihaz birdaha ısınmaz hocam performans lazım olduğunda tekrar yukseltebilirsiniz

seco.can.can10

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
bootloader açıldığından itibaren 1. cihaz olarak kullanmaya başladım aşırı kullanımım var 2 metre typ-c kablo takılı bitmese bile şarjda kullanım yapıyorum kulaklık ve bileklik bağlı şekilde hiç bu sıcaklıklara gelmedi cihaz ya ölçüm yanlış yada cihazda bi program aşırı zorluyor

baran452410

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
bootloader açıldığından itibaren 1. cihaz olarak kullanmaya başladım aşırı kullanımım var 2 metre typ-c kablo takılı bitmese bile şarjda kullanım yapıyorum kulaklık ve bileklik bağlı şekilde hiç bu sıcaklıklara gelmedi cihaz ya ölçüm yanlış yada cihazda bi program aşırı zorluyor
Hocam bu cihazda yeni bir sogutma sistemi var cihaz çerçevede lerden soğuyor eğer kalin bir kab varsa cihazda ne kadar ısındığını anlayamazsınız

seco.can.can10

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Hocam bu cihazda yeni bir sogutma sistemi var cihaz çerçevede lerden soğuyor eğer kalin bir kab varsa cihazda ne kadar ısındığını anlayamazsınız
kutudan çıkan kılıf hocam ama bu sıcaklık normal değil cihaz uyarması gerekir diye düşünüyorum

seco.can.can10

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Ben genel Bilgi olarak söyledim arkadaşin sorunu için demedim 😀
valla hocam geçen başka konuya da yazmıştım orjinal kutulu olmayan cihazlarda böyle garip hatalar oluyor cihaz alırken dikkat etmek lazım ben kaçak alacağım zaman orjinal kutu olmasına özen gösteriyorum :)

Üst Alt