Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DiğerXiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi
Xiaomi 15 Pro
Xiaomi 15
Redmi K80 Pro
Redmi K80
Xiaomi 14
Xiaomi 14 Pro
Xiaomi 14 Ultra
Bu cihazlar şuanda açılabiliyor çin olsa bile server üzerinden.
Sadece o cihazlara özel açık şuan H.Kadioglu hocam yapıyormu bilgim yok ama şuan açılıyor o cihazlar için yeni açıldı zaten server birkaç hafta oldu açılalı.
17 serisi globalde yayımlandığı için pro max serisi için de bir umut doğdu bence. en azından buradan bir yol alınabilir ya da hızlandırabilir. kısıtlamalar da biraz azalır umarım çin tarafından...
Xiaomi 15 Pro
Xiaomi 15
Redmi K80 Pro
Redmi K80
Xiaomi 14
Xiaomi 14 Pro
Xiaomi 14 Ultra
Bu cihazlar şuanda açılabiliyor çin olsa bile server üzerinden.
Xiaomi 17 serisinde ocak yamasında bootloader açma açığı bulundu evet açık cihazlar satılıyor şuan. Uzaktan bağlantı ile açmıyorlar açık çalınmasına karşı çine kargoluyorsunuz geri gönderiyorlar ama zaten piyasada satan kişiler var açık şekilde.
Xiaomi 17 serisinde ocak yamasında bootloader açma açığı bulundu evet açık cihazlar satılıyor şuan. Uzaktan bağlantı ile açmıyorlar açık çalınmasına karşı çine kargoluyorsunuz geri gönderiyorlar ama zaten piyasada satan kişiler var açık şekilde.
Ben yapmıyorum yapan güvenilir kişileri biliyorum sadece.
Ben yapmıyorum yapan güvenilir kişileri biliyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açtıkları bir videoyuda ekledim:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Özel payload sayesinde açıyorlar komutları kendiniz deneseniz bile sonuç alamazsınız.