Diğer Xiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi

aykuts41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aykut
Cihazım
redmi 8 pro
Konular
14
Hesabı açsanız bile son evrede emaile gelen dogrulama kodunu hatalı görüyor kabul etmiyor riskli bir durum eğer tanımlanan mail adresine ulasilmazsa telefon çöp olabilir diye uğraşmadım daha ucuz bir tel değil sonuçta 😁 bugün ultra modeli lansmanı var bl kilidi acamasak bile telefonun bir çok yerini Türkçe yapabilecegiz diye ümit ediyorum
Pro max Çin modeli alınır mı artık ne yapmalıyım kayıt ve tr olmaması yüzünden almıyordum yine getirmediler globale?

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
5
bugün birisi paylaştı cihaza hem bl açıp eu rom yüklemiş hemde repair yapmış biryerde gördüm artık xiaomi nedense çine çok kısıtlama getiriyor neredeyse bl açmak suç olacak xiaomi cn communityde 5 yıldız hesap lazım çin telefon numarası ve çin xiaomi hesabı lazım

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Büyük olduğu ve tasarımı kötü geliyor bana o yüzden sevmiyorum ç
Ve onda da arka ekran yok ayrıca
Ben arka ekranı kullanmıyorum bilmiyorum valla çok hevesle aldım kayınpeder vefat etti falan belkide ondan hevesim kalmamış olabilir foto falan cekmedigim için artık bana kullanışlı gelmiyor Türkçe dil olmayisida beni iyice soguttu

dynasty61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
6
Hesabı açsanız bile son evrede emaile gelen dogrulama kodunu hatalı görüyor kabul etmiyor riskli bir durum eğer tanımlanan mail adresine ulasilmazsa telefon çöp olabilir diye uğraşmadım daha ucuz bir tel değil sonuçta 😁 bugün ultra modeli lansmanı var bl kilidi acamasak bile telefonun bir çok yerini Türkçe yapabilecegiz diye ümit ediyorum
Kendi mail adresime çektim çin hesabini fakat hesaba da giris yaptim 20 dakika sonra tekrar deneyeyim dedim numara istedi :D

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Kendi mail adresime çektim çin hesabini fakat hesaba da giris yaptim 20 dakika sonra tekrar deneyeyim dedim numara istedi :Dca
vallahı dert sahıbı olduk :D 17 ultra global dussun pıyasaya dırek gecıcem çınce gorunce mıdem bulanıyor artık

tratakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul Ataka
Cihazım
Xiaomi 17ProMax
Konular
0
çinde yaşayanlardan durumu öğrenmek lazım. ordakiler bu işi pratik şekilde açabiliyorlarmış yetkili hesaplarla. acaba yaşayan birisi bize aracı olabilir mi, yönlendirebilir mi? kasımdan beri kullanıyorum ama beklemekten de sıkıldım açıkçası. telefonu seviyorum ama kilidi açamamak çok saçma

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Çin cihazlarda bl açtırmak çok sıkıntılı tokenlerle eskiden sistem kandırılıyordu.Ülkemizde on binlerce çin cihazı bl kilidi açtırmayı bekliyor

Mami1985

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Çin cihazlarda bl açtırmak çok sıkıntılı tokenlerle eskiden sistem kandırılıyordu.Ülkemizde on binlerce çin cihazı bl kilidi açtırmayı bekliyor
Xiaomi 15 Pro
Xiaomi 15
Redmi K80 Pro
Redmi K80
Xiaomi 14
Xiaomi 14 Pro
Xiaomi 14 Ultra
Bu cihazlar şuanda açılabiliyor çin olsa bile server üzerinden.

Üst Alt