Rom Xiaomi 17 Pro Max 3.0.302.2 kaptnos (GUNCELLEME GELDİ)

mucahidtras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahid
Cihazım
Xiaomi MiMax
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Etrafta kayıt oluyor diye laf dolanıyor ama inan bilgim yok benimki yılbaşını kurtarıyor sonrası 8 ay daha var diye üstüne düşmedim

Zaten bu romu kurman iyi olmuş diğer hepsinden daha iyi daha stabil artı global

Son düzenleme:

yasinbalak10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1
Rom kullanımı güncel ne durumda hala Stabil mi hocam ücreti mukabilinde eu romdan buna geçmeye gerek var mı batarya kullanım süresi ve diğer Ai özellikleri tam olarak kullanılabiliyor mu? Teşekkürler

miroyasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4
Rom kullanımı güncel ne durumda hala Stabil mi hocam ücreti mukabilinde eu romdan buna geçmeye gerek var mı batarya kullanım süresi ve diğer Ai özellikleri tam olarak kullanılabiliyor mu? Teşekkürler
Gemini cok güzel calışıyor havlar sıcak bazen 6 saat ekran süresi alıyorum 100 20 sen bazende 10 saat rom güzel stabil ama kamerası bir tık yavaş calışıyor geçişler vs geçilir hocam bildirim sorunu yok birde

yasinbalak10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1
Gemini cok güzel calışıyor havlar sıcak bazen 6 saat ekran süresi alıyorum 100 20 sen bazende 10 saat rom güzel stabil ama kamerası bir tık yavaş calışıyor geçişler vs geçilir hocam bildirim sorunu yok birde
Hocam teşekkür ederim bilgi için ben 80/20 yapmaya çalışıyorum genelde 4 - 5 saat arası ekran süresi alıyorum. İlk önceliğim şarj aslında bildirim sorunu nasıl yaşıyordunuz eu rom da sizde eu romdan geçmişiniz sanırım bu roma ne gibi artılarını gördünüz paylaşabilir misiniz?

miroyasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4
Hocam teşekkür ederim bilgi için ben 80/20 yapmaya çalışıyorum genelde 4 - 5 saat arası ekran süresi alıyorum. İlk önceliğim şarj aslında bildirim sorunu nasıl yaşıyordunuz eu rom da sizde eu romdan geçmişiniz sanırım bu roma ne gibi artılarını gördünüz paylaşabilir misiniz?
WhatsApp 5 saaat sonra geldiği oluyordu gemini var ben cok kulanıyorum pil ilk günler çok hızlı gidiyordu o oturdu onun dışında stabil calışıyor bide eu romdaki tiktok ısınması yok denecek kadar düştü bide hocam 80 20 ti boşverin 100 20 yapın geçin cihazı ilk cıktığında aldım şuan pil sağlığım 99 takılmayın okadar

kral425

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
17t pro
Konular
0
Merhaba son sürüm ekli olan mı ses ve WhatsApp banka uygulamalarında sorun yaşarmıyız

baran4524

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
95
Merhaba son sürüm ekli olan mı ses ve WhatsApp banka uygulamalarında sorun yaşarmıyız
Ücretli olan surumde root yapmadan kullandım bankalarda sorun çıkmadı ama WhatsAppi bilmiyorum ses sorunu yok

Son düzenleme:

yasinbalak10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1
Hocam bende eu rom var son sürüm banka uygulaması kullanmıyorum ben sisteme güvenenedim ne yalan söyleyeyim WhatsApp business kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok ses sorunu ise var ama çok takılmıyorum sesin kesildiğini anlayınca hoparlörü açıp kapatıyorum devam işte sorunmu sorun

Üst Alt