Rom Xiaomi 17 Pro Max 3.0.302.2 kaptnos (GUNCELLEME GELDİ)

yasinbalak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
0
Cihazın içi arkası ve gelen mesaj imei aynı hocam başka nasıl bakılıyor pek bilmiyorum kayıt olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde güncelleme yapılabiliyor mu AI özellikleri galeride vb. Kullanılabilirmiyim şuan kullanamıyorum bilginiz var mı ?

baran452429

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Cihazın içi arkası ve gelen mesaj imei aynı hocam başka nasıl bakılıyor pek bilmiyorum kayıt olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde güncelleme yapılabiliyor mu AI özellikleri galeride vb. Kullanılabilirmiyim şuan kullanamıyorum bilginiz var mı ?
Benim paylaştığım global romu yükleyebilirseniz herseyi kullanabilirsiniz + mesajdaki imrileri sorgularmisiniz hocam hangi cihaz gozukuyor

yasinbalak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
0
Sorguladım hocam "Marka/ModelÜretici: Xiaomi Communications Co Ltd, Pazar Adı: 2509FPN0BC, Marka:XIAOMI, Model Bilgileri: 2509FPN0BC" olarak çıkıyor. Ben kaydın yapılmadığını düşünüyorum veya doğru yapılmadı sanırım. İlk defa xiaomi cihaz kullanıyorum o sebeple rom atma işlemine yabancıyım izmirde bildiğiniz yardımcı olabilecek kimse var mıdır?

baran452429

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Sorguladım hocam "Marka/ModelÜretici: Xiaomi Communications Co Ltd, Pazar Adı: 2509FPN0BC, Marka:XIAOMI, Model Bilgileri: 2509FPN0BC" olarak çıkıyor. Ben kaydın yapılmadığını düşünüyorum veya doğru yapılmadı sanırım. İlk defa xiaomi cihaz kullanıyorum o sebeple rom atma işlemine yabancıyım izmirde bildiğiniz yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
Hocam ilk defa yapacaksanız bilen bir tanıdığınız yardım alın tanımadıklarınız bu işlem için ücret ister çünkü😀

yasinbalak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
0
Ben 10 seneden fazladır iphone kullanıcısıyım bu cihaz o kadar dikkatimi çekti ki tr versiyonuda olmadığı için buna almak durumunda kaldım :) O yüzden yazılımsal olarak yapılacak şeylere para vermek durumunda kalacağım gibi neyse bir süre kullanayım sonrasında bakayım çözümüne ama tabi bu kadar güzel bir cihazda güncelleme vs otomatik olmazsa o sıkıntı

baran452429

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Ben 10 seneden fazladır iphone kullanıcısıyım bu cihaz o kadar dikkatimi çekti ki tr versiyonuda olmadığı için buna almak durumunda kaldım :) O yüzden yazılımsal olarak yapılacak şeylere para vermek durumunda kalacağım gibi neyse bir süre kullanayım sonrasında bakayım çözümüne ama tabi bu kadar güzel bir cihazda güncelleme vs otomatik olmazsa o sıkıntı
Gülü seven dikenine katlanır

mucahidtras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahid
Cihazım
Xiaomi MiMax
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Merhabalar. Bu roma geçince imei işi sıkıntıya giriyor mu? Eu romdan sıfırlama yapmadan geçmek mümkün mü?

ademkoseler27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
Merhabalar. Bu roma geçince imei işi sıkıntıya giriyor mu? Eu romdan sıfırlama yapmadan geçmek mümkün mü?
server kaydı ve direnç değişimi olan cihazlarda güncelleme rom değiştirme ile imei gitmez eski cihazlarda imei kök dosyasına yazılıyordu güncelleme ile gidiyordu artık öyle bişey yok

mucahidtras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahid
Cihazım
Xiaomi MiMax
Meslek
Öğrenci
Konular
2
server kaydı ve direnç değişimi olan cihazlarda güncelleme rom değiştirme ile imei gitmez eski cihazlarda imei kök dosyasına yazılıyordu güncelleme ile gidiyordu artık öyle bişey yok
Kastım o değildi. Benim cihaz kayıtsız. Yeni romlarda kayıt olmuyor deniyordu, gerçi yükleniyor şu an artık rom

ademkoseler27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
Kastım o değildi. Benim cihaz kayıtsız. Yeni romlarda kayıt olmuyor deniyordu, gerçi yükleniyor şu an artık rom
Etrafta kayıt oluyor diye laf dolanıyor ama inan bilgim yok benimki yılbaşını kurtarıyor sonrası 8 ay daha var diye üstüne düşmedim

Zaten bu romu kurman iyi olmuş diğer hepsinden daha iyi daha stabil artı global