- Adım
- anda
- Cihazım
- 17 pro max
- Konular
- 90
Garanti ve akbanka giriyorum magiski gizle demek lazım amahocam root işelmiden sonra banklara gire biliyormusunuz peki
Garanti ve akbanka giriyorum magiski gizle demek lazım amahocam root işelmiden sonra banklara gire biliyormusunuz peki
hocam yapı kredi oluyormu peki deneme şansınız varmıGaranti ve akbanka giriyorum magiski gizle demek lazım ama
Hocam ben yapıyı denedim bı ara diğer romlardada olmadı o baya nazlı galiba Allah'tan hesabım blokelihocam yapı kredi oluyormu peki deneme şansınız varmı
sarjı hızlı bitsin diye apk rdr indirdimHocam ben yapıyı denedim bı ara diğer romlardada olmadı o baya nazlı galiba Allah'tan hesabım blokelikullanmıyorum + klone uygulama ile acabilenler olmuş diye duymuştum
rootsuz işlemci gücünü düşüre bilirmiyiz hocam pekiHocam ben yapıyı denedim bı ara diğer romlardada olmadı o baya nazlı galiba Allah'tan hesabım blokelikullanmıyorum + klone uygulama ile acabilenler olmuş diye duymuştum
Malesef anca güç tasarruf modurootsuz işlemci gücünü düşüre bilirmiyiz hocam peki
Hocam bugün daha iyi gibi sarj gidişi 4 saat 20 dakida 47 sarjımMalesef anca güç tasarruf modu
Hocam cok takıyorsunuz gibi şarj işiniHocam bugün daha iyi gibi sarj gidişi 4 saat 20 dakida 47 sarjım
Hocam ilk aldığımda 12 saat görünce ekran süresi insan takılıyorHocam cok takıyorsunuz gibi şarj işini![]()
İlk aldiginizda normal zamanla performansı düşüyor malesefHocam ilk aldığımda 12 saat görünce ekran süresi insan takılıyor