Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam global gibi değil direk global rom gibisi yok yani Xiaomi 17 sen protlanmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam ben yazliktayim burda PC yok ben daha kuramadım ama benimde güncellemedim yok cunki baya iyi suanki halı
GUNCELLEME NOTLARİ
Sistem Detayları:
Sürüm: 3.0.302.2 (Global Base)
Yapı: Odex
Corepatch:entegre
Sistem 3.0.302.0 Mi17 global romundan derlenmiştir.
Pil ve Isı yönetimi için optimize içerir.
17 pro Max ya uyumlu hale getirilmiştir.
ChangeLog:
# Ekran yenileme hızı Özel modda Yüksek FPS kullanan uygulamalar modu eklendi.
# Bazı uygulamalarda FPS sınırlaması kaldırıldı.
# Aktif görsel algı paneline yeni modlar eklendi.
# Ana ekran uygulaması %100 Türkçe dil desteği uygulandı.
# Sistem kararlılığı artırıldı.
# Ksu Patchli init_boot eklendi. İsteyen Ksu ile root aktif edebilir.
Hocam global gibi değil direk global rom gibisi yok yani Xiaomi 17 sen protlanmis
Valla hocam ben yazliktayim burda PC yok ben daha kuramadım ama benimde güncellemedim yok cunki baya iyi suanki halı
GUNCELLEME NOTLARİ
Sistem Detayları:
Sürüm: 3.0.302.2 (Global Base)
Yapı: Odex
Corepatch:entegre
Sistem 3.0.302.0 Mi17 global romundan derlenmiştir.
Pil ve Isı yönetimi için optimize içerir.
17 pro Max ya uyumlu hale getirilmiştir.
ChangeLog:
# Ekran yenileme hızı Özel modda Yüksek FPS kullanan uygulamalar modu eklendi.
# Bazı uygulamalarda FPS sınırlaması kaldırıldı.
# Aktif görsel algı paneline yeni modlar eklendi.
# Ana ekran uygulaması %100 Türkçe dil desteği uygulandı.
# Sistem kararlılığı artırıldı.
# Ksu Patchli init_boot eklendi. İsteyen Ksu ile root aktif edebilir.
2 saatlik deneyimde takılmlara oluyor ara sıra ikire güc tuşuna basınca flash yanması cok geç calışıyor kamera iyi gibi temalarda keşke global gelseydi mesajlar hızlı geliyor sarj konusunu test edemedim daha ama kurlum yaptım icin sanırsam bİraz hızlı gitti
2 saatlik deneyimde takılmlara oluyor ara sıra ikire güc tuşuna basınca flash yanması cok geç calışıyor kamera iyi gibi temalarda keşke global gelseydi mesajlar hızlı geliyor sarj konusunu test edemedim daha ama kurlum yaptım icin sanırsam bİraz hızlı gitti
Evet hocam, ROM benim için şu an 9 puan aldı. En çok işime yarayan özellik Gemini ile ekrandaki uygulama yazılarını kopyalamak; o kadar işimi görüyor ki! .eu ROM'da yoktu, şu an var, çok iyi oldu bu. Pil nasıl gidecek onu test edeceğim şimdi, şarjımı dolduruyorum.
yok hocam ilk eski sürümü kurdum şuan yeni sürümdeyim ekran bazen 60 hz calışıyotrdu bazı yerlerde o düzelmiş sanırsam
Evet hocam, ROM benim için şu an 9 puan aldı. En çok işime yarayan özellik Gemini ile ekrandaki uygulama yazılarını kopyalamak; o kadar işimi görüyor ki! .eu ROM'da yoktu, şu an var, çok iyi oldu bu. Pil nasıl gidecek onu test edeceğim şimdi, şarjımı dolduruyorum.
yok hocam ilk eski sürümü kurdum şuan yeni sürümdeyim ekran bazen 60 hz calışıyotrdu bazı yerlerde o düzelmiş sanırsam
hocam birde bu kilit ekranındaki saatin alındaki reklamları nasıl kaldırıcaz
Cihazda yüklü ama uygulama gözükmüyor du buldun ayarlar uygulamalarda varsayılan uygulamalar menüsünde video oynatıcı olarak mi video yu seçince ana ekrana geldi
Burası yeri değilde telegramı kuramadım ya ilk kurulumda numarayı giriyorum sonra eposta istiyor daha sonra kurulum kod mesajı ücreti için 1 haftalık premium almamı söylüyor enteresan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.