Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

ahmets111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
Her yeni çıkan cihaz bir öncekine göre daha fazla özellik taşıyor, teknolojiye yetişmek için ya Karun yada onun oğlu olmak lazım, o nedenle elimizdeki cihaza çok iyi bakmalı ve kıymetini bilmeliyiz... Benim cihaz 2021 çıkışlı ve hala da canavar gibi maşallah

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle hocam teknoloji yetişmek zor infinix note 30 kullandım 3 sene sattım note 13 pro 5g çin cihazı aldım bilmeden rezil ediyordu beni aramalarda çekmiyordu güncelleme den geçtim onu da sattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global şuan 42 ye kayıtlı satan var 6 bin de az değil batarya da küçük. Oneplus 15 çin versiyonu bana üç ay önce 30 a geldi OTA güncelleme yapılıyor tek sorun kayıt.
Hayırlı olsun hocam da 6 bin de az değil doğrudur da çin cihazları global aynı fiyat resmen yarışıyorlar

Akın43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Öyle hocam teknoloji yetişmek zor infinix note 30 kullandım 3 sene sattım note 13 pro 5g çin cihazı aldım bilmeden rezil ediyordu beni aramalarda çekmiyordu güncelleme den geçtim onu da sattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam da 6 bin de az değil doğrudur da çin cihazları global aynı fiyat resmen yarışıyor
Evet orası öyle, ben daha çok kendi cihazımı satıp izlerine 5 bin kadar koyup Çin cihazı alayım diye düşünmüştüm, sorunlu olduğunu öğrenince vazgeçtim

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 17
Meslek
Emekli
Konular
11
Her yeni çıkan cihaz bir öncekine göre daha fazla özellik taşıyor, teknolojiye yetişmek için ya Karun yada onun oğlu olmak lazım, o nedenle elimizdeki cihaza çok iyi bakmalı ve kıymetini bilmeliyiz... Benim cihaz 2021 çıkışlı ve hala da canavar gibi maşallah

Tebrik ederim 👍

Alicanim5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
17
Dün itibari ile aldım kullanıyorum küçük, kibar, hızlı, diğer cihazlar biraz buna göre büyük olduğu için yokmuş gibi bir hissiyatı var. Ekran çözünürlüğü biraz düşük gibi geldi. oda kompakt bir cihaz olmasından olsa gerek yada yaşlanıyorum artık gözüm net görmüyor :) kısaca şimdilik küçük ve hızlı bir telefon arayanlar için güzel duruyor. gerçi henüz 1 gün oldu ama belki sormak istedikleriniz vardır diye belirteyim istedim.

Skorpi34

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Dün itibari ile aldım kullanıyorum küçük, kibar, hızlı, diğer cihazlar biraz buna göre büyük olduğu için yokmuş gibi bir hissiyatı var. Ekran çözünürlüğü biraz düşük gibi geldi. oda kompakt bir cihaz olmasından olsa gerek yada yaşlanıyorum artık gözüm net görmüyor :) kısaca şimdilik küçük ve hızlı bir telefon arayanlar için güzel duruyor. gerçi henüz 1 gün oldu ama belki sormak istedikleriniz vardır diye belirteyim istedim.
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah

M_aTRa_X

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
mi 13
Konular
0
bende bugün geçtim. server kayıtlı cihaz ama bootloader açık. kapatsam sorun olur mu acaba? google play sertifika sorunu veriyor

ahmets111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
bende bugün geçtim. server kayıtlı cihaz ama bootloader açık. kapatsam sorun olur mu acaba? google play sertifika sorunu veriyor
Bir şey olmaz hocam açık bootloader da ben sorun yaşamadım bu arada cihazınız global mi çin mi hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın

M_aTRa_X

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
mi 13
Konular
0
Bir şey olmaz hocam açık bootloader da ben sorun yaşamadım bu arada cihazınız global mi çin mi hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın
Tesekkur ederim yorumunuz icin Telefon global mcdonals uygulamasi calismiyor sertifika olmayinca. Farkli bir sorunum var suanda eski telefonum mi 13 du ondan dolayi farketmedim 64bit mimariye gecmis mi 14 den sonra 32bit uygulamalar kurulmuyor. Rootsuz bir cozum var mi acaba birkac yerde emulator ile 32bit apk kurulabildigini duydum ama cok sacma bir konuymus.

Üst Alt