Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

Skorpi34

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298

Akın43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Xiaomi 17 Çin sürümü alınır mı güncelleme, nfs vs sorun var mı

Akın43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Gerek yok hocam biraz fazla olsun global olsun kafanız rahat olur güncelleme gelir çin romda ingilizce ve çince dil auth pahalı çin cihazda
Global pahalıya geliyor ve bataryası daha küçük, en iyisi şuan kullandığım Oneplus 15 de kalmak sanırım. Teşekkürler

ahmets111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
Global pahalıya geliyor ve bataryası daha küçük, en iyisi şuan kullandığım Oneplus 15 de kalmak sanırım. Teşekkürler
Doğrudur da pek fark göremedim hocam fiyatlarda ben geçen bakıyordum çin cihazı bootloader açık diyordu 36 bin ilandaydı 40 45 civara da global vardı band20 sorunu vardı çin cihazlarda

Akın43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Doğrudur da pek fark göremedim hocam fiyatlarda ben geçen bakıyordum çin cihazı bootloader açık diyordu 36 bin ilandaydı 40 45 civara da global vardı band20 sorunu vardı çin cihazlarda
Global şuan 42 ye kayıtlı satan var 6 bin de az değil batarya da küçük. Oneplus 15 çin versiyonu bana üç ay önce 30 a geldi OTA güncelleme yapılıyor tek sorun kayıt.

Skorpi34

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Her yeni çıkan cihaz bir öncekine göre daha fazla özellik taşıyor, teknolojiye yetişmek için ya Karun yada onun oğlu olmak lazım, o nedenle elimizdeki cihaza çok iyi bakmalı ve kıymetini bilmeliyiz... Benim cihaz 2021 çıkışlı ve hala da canavar gibi maşallah

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akın43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Her yeni çıkan cihaz bir öncekine göre daha fazla özellik taşıyor, teknolojiye yetişmek için ya Karun yada onun oğlu olmak lazım, o nedenle elimizdeki cihaza çok iyi bakmalı ve kıymetini bilmeliyiz... Benim cihaz 2021 çıkışlı ve hala da canavar gibi maşallah

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben zaten Oneplus 15 e Oneplus 8t den geçtim, cihazı 5.5 yıl kullandım bataryası ölmese daha da kullanırdım arayüz apple gibi başka hiç bir android cihazdan o zevki alamadım.

Üst Alt