- Adım
- Jacob
- Cihazım
- Mi15
- Konular
- 1
Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorum
Hocam şuan da aktif olarak xiaomi 17 kullanoyorum 3 gün oldu alalı merak ettiklerini sorabilirsinXiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorum
Hocam ısınma sorunu var mıHocam şuan da aktif olarak xiaomi 17 kullanoyorum 3 gün oldu alalı merak ettiklerini sorabilirsin
Isınma ben hiç hissetmedim hocam oyun oynayan birisi değilim kamera sosyla medya vs kullanıyorumHocam ısınma sorunu var mı
Ben yerinizde olsam, 17 Max pro alırdım, forumdaki herkes çok memnunXiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorum
Şarj nasıl hocam bende düşünüyorum da globalHocam şuan da aktif olarak xiaomi 17 kullanoyorum 3 gün oldu alalı merak ettiklerini sorabilirsin
Ben yerinizde olsam, 17 Max pro alırdım, forumdaki herkes çok memnun
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hala Vili yi kullanıyorum hocamkompakt cihaz arayanlar ve esim kullanmak isteyen için 17 daha mantikli bence, sirf bu sebepten tercih ettim.
Gelince ben de yorumlarim biraz, vili'den geçen biri olarak, sizde de vili olduğu dönemi hatirliyorum Skorpi hocam![]()