Yardım Xiaomi 15T Pro Ydışı Şebeke Sorunu

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.206 hyperos
Telefon Modeli
15t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam arkadaşlar mi15t pro ydisi server kayitli kullanipda bir sure sonra şebekesi giden oldumu? Bendeki cihazı 2 haftadir kullaniyordum sorunsuz server kayitli dun bir ucak moduna aldim her gece yaptigim gibi tekrar actigimda şebeke almadı birturlu halen sorun devam ediyor apn resetleme, wifi mobile ayar resetleme, ilgili sim'e lte only ve diğer lte/wcdma vs seçip denemelerde başarisiz oldu, Wifi call seçeneği aktif olduğunda wifi uzerinden arama yapip arama alabiliyorum ancak normal şebeke almıyor benzer sorun yaşayan varmı? Son surum hyperos var 2.0.206.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Selam arkadaşlar mi15t pro ydisi server kayitli kullanipda bir sure sonra şebekesi giden oldumu? Bendeki cihazı 2 haftadir kullaniyordum sorunsuz server kayitli dun bir ucak moduna aldim her gece yaptigim gibi tekrar actigimda şebeke almadı birturlu halen sorun devam ediyor apn resetleme, wifi mobile ayar resetleme, ilgili sim'e lte only ve diğer lte/wcdma vs seçip denemelerde başarisiz oldu, Wifi call seçeneği aktif olduğunda wifi uzerinden arama yapip arama alabiliyorum ancak normal şebeke almıyor benzer sorun yaşayan varmı? Son surum hyperos var 2.0.206.

İmei bilgilerinizi sorgular mısınız ? Server ile attırdığınız imei numaraları uçmuş olabilir mi ?

Oyla:

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei bilgilerinizi sorgular mısınız ? Server ile attırdığınız imei numaraları uçmuş olabilir mi ?
imei sorunsuz kayitli gozukuyor hala bir 4g özellikli tablet pc üzerine, ilginç olan uzun suredir sorunsuz çalisiyor ve her gece gene ucak moduna aliyordum dunki alisimdan sonra sebeke almama başladı, simkartı cihazin orginal imeili slotuna koyduğumda şebeke alıyor. server imei atilmis slot şebeke alamıyor, network modlarını değiştirmeyide denedim soylediğim gibi. Tek akla gelen servera atılan imeinin farkli bir cihazda daha kullanilmasi yada imeisi kullanilan tabletin tekrar simkartla kullanilmasi.

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
imei sorunsuz kayitli gozukuyor hala bir 4g özellikli tablet pc üzerine, ilginç olan uzun suredir sorunsuz çalisiyor ve her gece gene ucak moduna aliyordum dunki alisimdan sonra sebeke almama başladı, simkartı cihazin orginal imeili slotuna koyduğumda şebeke alıyor. server imei atilmis slot şebeke alamıyor, network modlarını değiştirmeyide denedim soylediğim gibi. Tek akla gelen servera atılan imeinin farkli bir cihazda daha kullanilmasi yada imeisi kullanilan tabletin tekrar simkartla kullanilmasi.

4G Özellikli tablet pc bilgilerini siz mi verdiniz yoksa aldığınız yer mi temin etti ? Aldığınız yer temin etti ise orayla bir görüşün derim.

Oyla:

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
4G Özellikli tablet pc bilgilerini siz mi verdiniz yoksa aldığınız yer mi temin etti ? Aldığınız yer temin etti ise orayla bir görüşün derim.
ben vermedim tabiki bu cihazlar belirli bolgelerden belirli kişilerden dağalıyo malum

Oyla:

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
x7 pro kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum, iki üç kere hat çıkarıp takınca düzeliyor, ama sonradan telefonu kapatıp açarsam aynı sorun devam ediyor, 2 aydır telefonu kapatmadım bi sorun yaşamadım. ama uçak modu ve telefon kapanma durumunda devam ediyor, youtubeda bi iki çözüm yolu denedim ama olmadı

Oyla:

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
x7 pro kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum, iki üç kere hat çıkarıp takınca düzeliyor, ama sonradan telefonu kapatıp açarsam aynı sorun devam ediyor, 2 aydır telefonu kapatmadım bi sorun yaşamadım. ama uçak modu ve telefon kapanma durumunda devam ediyor, youtubeda bi iki çözüm yolu denedim ama olmadı
evt benzer sorun, fiziksel sim cikarip geri takma durumundamı? bende henuz geri almadı şebeke. operator nedir? network modu ne seçili? Ayarlar-hakkında-detaylı info-depolama 3 defa tıklayın kayitli sim hangisiyse ona girip

Oyla:

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
telefonumun kullanmadığım hat kısmında geçersiz bi hat takılı şuan, 5 g öncelikli seçili network modunu ellemedim

Oyla:

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
telefonumun kullanmadığım hat kısmında geçersiz bi hat takılı şuan, 5 g öncelikli seçili network modunu ellemedim
peki nasil server kayitli sim kısmı tekrar şebeke aldı tak çıkartmı yaptiniz defalarca?

Oyla:

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
server kayıt falan yaptırmadım telefon direkt yd olduğu gibi kullanıyorum. youtubedan nasıl çözülür diye bakarken o kullanmadığınız slota boş hat takın diyolardı deneme yanılma yoluyla bu şekilde çalıştı bende daha hiç dokunmadım öyle duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki nasil server kayitli sim kısmı tekrar şebeke aldı tak çıkartmı yaptiniz defalarca?
sorunuzun cevabı ise evet tak çıkar yaptım defalarca

Oyla:
Üst Alt