Yardım Xiaomi 15T Pro Ydışı Şebeke Sorunu

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.206 hyperos
Telefon Modeli
15t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam arkadaşlar mi15t pro ydisi server kayitli kullanipda bir sure sonra şebekesi giden oldumu? Bendeki cihazı 2 haftadir kullaniyordum sorunsuz server kayitli dun bir ucak moduna aldim her gece yaptigim gibi tekrar actigimda şebeke almadı birturlu halen sorun devam ediyor apn resetleme, wifi mobile ayar resetleme, ilgili sim'e lte only ve diğer lte/wcdma vs seçip denemelerde başarisiz oldu, Wifi call seçeneği aktif olduğunda wifi uzerinden arama yapip arama alabiliyorum ancak normal şebeke almıyor benzer sorun yaşayan varmı? Son surum hyperos var 2.0.206.

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
server kayıt falan yaptırmadım telefon direkt yd olduğu gibi kullanıyorum. youtubedan nasıl çözülür diye bakarken o kullanmadığınız slota boş hat takın diyolardı deneme yanılma yoluyla bu şekilde çalıştı bende daha hiç dokunmadım öyle duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunuzun cevabı ise evet tak çıkar yaptım defalarca
sizin durum farkli ozaman kayitsiz 4+4 ay seklinde kullanacaksiniz?

Oyla:

eltdesign

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
lepro
Konular
1
mevcut durumda cihaz fabrika ayarlarina sifirlanirsa sebeke geliyor ancak cihaz kapanirsa reboot vb durumda gene gidiyor sebeke. guncelleme yada ek ram eklentisi değişikliği durumlarında gene sebeke gidiyor, server kayitlarin kapandigi soyleniyo, yokmu benzer durumda olan ?

Oyla:
Üst Alt