- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 0
eklentiler yüklendi eklentileri yüklemede bir sorun yokbende DNS kapatınca yuklemisti dün akşam
eklentiler yüklendi eklentileri yüklemede bir sorun yokbende DNS kapatınca yuklemisti dün akşam
Bl Açık şekilde Wp nasıl kullanım yapıyorsunuz ? Root vs atmadan bunun çözümü nedir ? Daha önce İllegal Wp kullanmadığım halde Eu'ya geçince wp Orijinal uygulama kur uyarısı verdi , Bildirdim hesabı açmamışlardı. Mecburen BL kapatıp Rusya'ya geçmek zorunda kalmıştım.Bl açık , server kayıtlı ve eu rom yüklü şekilde 15 Ultra kullanıyorum.
Whatsapp , bankalar vs hicbirinde problem yok.
Bl Açık şekilde Wp nasıl kullanım yapıyorsunuz ? Root vs atmadan bunun çözümü nedir ? Daha önce İllegal Wp kullanmadığım halde Eu'ya geçince wp Orijinal uygulama kur uyarısı verdi , Bildirdim hesabı açmamışlardı. Mecburen BL kapatıp Rusya'ya geçmek zorunda kalmıştım.
önceki sürümü yükleyip üzerine update yapın rom u sıfırdan kurulumlarda bazen eu da bu tarz hatalar oluyor.eklentiler yüklendi eklentileri yüklemede bir sorun yok
Mobil veri sayacı 1 haftadır sabit gitmiyor 3.hatadenk geldiğim hatalar bakışları algila çalışmıyor, parmak izi efektindeki simgeleri indirilemedi hatası veriyor en azından bende bu hatalar var suan
eu rom her zaman için çöp. stabilite yok, performans yok. Önerim her zaman için çin romudur.Beyler eu rom hyperos 3 e geçtim fakat wp de şöyle bi sorun var. Wp kişileri otomatik olarak siliniyor. Kişileri yenile dediğim zaman sorun düzeliyor. Bi gün sonra yine aynı şekilde siliniyor. Klasik bi döngü içine girdim. Wp de mi sorun yoksa romda mı bilmiyorum ama şu an için gözüme çarpan ilk sorun bu. Varsa bi fikrininz deneyebilirim
Kesinlikle size katılıyorum.... 13 ultra kullanırken eu diye kafayı yemiştim araştırdım öğrendim kurdum iyiymiş dedim ta ki cihazı çökertip Çin rom ile ayağa kaldırmaya mecbur kalana kadar...eu rom her zaman için çöp. stabilite yok, performans yok. Önerim her zaman için çin romudur.
Türkçe dil ekliyoruz
Çince uygulamaları kaldırıyoruz
Çin klavyelerini kaldırıyoruz
Google Klavye ekliyoruz
Bildirim sorunları için fix yapıyoruz.
eu rom her zaman için çöp. stabilite yok, performans yok. Önerim her zaman için çin romudur.
Türkçe dil ekliyoruz
Çince uygulamaları kaldırıyoruz
Çin klavyelerini kaldırıyoruz
Google Klavye ekliyoruz
Bildirim sorunları için fix yapıyoruz.