Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Eu Hos3 kurdum batarya rezalet telefonu hiç kullanmadığım zaman bile şarj su gibi gidiyor inanılmaz kötü olmuş birde debload yaptiğım halde bu şekilde

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
5
Arkadaşlar HyperOs 3 için bazı modellere özel Kamera optimizasyonu yapıldığı söyleniyor ve bu modeller arasında mi 15 Ultra da var. Kamera performansını kıyaslayacak olursanız gerek yapay zeka düzeltmeleri, gerekse kamera performansında ne gibi değişiklikler gördünüz?

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Arkadaşlar HyperOs 3 için bazı modellere özel Kamera optimizasyonu yapıldığı söyleniyor ve bu modeller arasında mi 15 Ultra da var. Kamera performansını kıyaslayacak olursanız gerek yapay zeka düzeltmeleri, gerekse kamera performansında ne gibi değişiklikler gördünüz?
Global sürumdeki kamera berbattı onu biliorum cihazı ilk aldigimda global rom olarak aldım ve kamera performansı evet güzeldi ama takı Rus Roma geçene kadar kamera farkini orda anladim eu Roma geçince bu kadar fark olurmu dedirtti.ornek 120x zomda çektiğim bina duvarindaki sıva düşmesi net deilken eu daki kamerada 120x aynı bina Sıvası döküldüğü net görünüyor

Üst Alt