Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
eu rom da sistem uygulamaları güncellenemiyor.
Geliştirici ekip kapatmış.
Nedenini sorunca kızıyor sakın sormayın :)
gece 3lere kadar sırf sistem uygulamasını değiştirmek için uğraştım packpage bi türlü apk yüklemedi varmı bi yöntemi bilmiorum ama denemedigim şey kalmadı sadece root kaomisti onlada ugrasmadim Rus roma geri döndüm, whatsap giriş yapamadığım için o apkyi yuklemek gerekiordu onuda bir turlu yukleyemedim

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
17
gece 3lere kadar sırf sistem uygulamasını değiştirmek için uğraştım packpage bi türlü apk yüklemedi varmı bi yöntemi bilmiorum ama denemedigim şey kalmadı sadece root kaomisti onlada ugrasmadim Rus roma geri döndüm, whatsap giriş yapamadığım için o apkyi yuklemek gerekiordu onuda bir turlu yukleyemedim
eu rom tek sıkıntısı xiaomi nin kendi uygulamalarının güncellemeye izin vermemesi .ancak yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum güncellenemeyen uygulamalar bir sorun görmedim .en son çare eu nun sonraki sürümüne geçmek olur.

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
eu rom tek sıkıntısı xiaomi nin kendi uygulamalarının güncellemeye izin vermemesi .ancak yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum güncellenemeyen uygulamalar bir sorun görmedim .en son çare eu nun sonraki sürümüne geçmek olur.
13 ultrada 14 ultra 2cihazdada eu rom kullandim her yönüyle memnundum 15 ultrada yüklemek istedim ama whatsap sorunu olduğu için bl açık oldugu için , birtsme program yüklemem gerekiyordu oda sistemte yüklü geliormus kaldirmama rağmen yerine apksini yukleyemedim , saatlerce ugrasmama rağmen çözemedim sorunu sonrsdsn öğrendim ki eu rom yapımcıları sistem uygulamalarının değiştirmeye engel koymuş. araştırıyorum hala sistem uygulamalarını apk olarsk yukleyebilecegim bir yol bulursam eu roma geri döneceğim :)

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
17
maalesef eu rom da ana sistem uygulama apk yükleme kapalı diye biliyorum.ben bu şekilde gittiği yere kadar giderim.eu rom en güzeli root moot banka uygulama uyarı derdi yok nfc ödemeleri bile sorunsuz.şimdilik herşey süpersonichaha--haha--haha--

mahmutuslu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
13 ultrada 14 ultra 2cihazdada eu rom kullandim her yönüyle memnundum 15 ultrada yüklemek istedim ama whatsap sorunu olduğu için bl açık oldugu için , birtsme program yüklemem gerekiyordu oda sistemte yüklü geliormus kaldirmama rağmen yerine apksini yukleyemedim , saatlerce ugrasmama rağmen çözemedim sorunu sonrsdsn öğrendim ki eu rom yapımcıları sistem uygulamalarının değiştirmeye engel koymuş. araştırıyorum hala sistem uygulamalarını apk olarsk yukleyebilecegim bir yol bulursam eu roma geri döneceğim :)
rootloayıp zygisknext ve lsposed modülünü kurmanız gerekli.
lsposed e hyperceiler kurup ayarlarından sistem uyguluması güncellemesine izin vermeniz lazım.

yani oluyor ama biraz meşekkatli.

ben geliştiriciye kıl kaptığım için eu rom kullanmayı bıraktım.
Beyfendiye ne sorsan azarlıyor.

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
17
ben de soracaktım siteye girişte gereksiz saçma sapan sorular sormayın diye uyarıyı gördümdü tırstım bişey yazmadım dı.:S:S:S

dostnametr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
t290
Konular
1

Bl açık , server kayıtlı ve eu rom yüklü şekilde 15 Ultra kullanıyorum.

Whatsapp , bankalar vs hicbirinde problem yok.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
HyperOs 3.0 geldi

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
17
hyperos sürümlerde klasik kontrol merkezi kaldırılmıştı halen devam ediyor mu bilgisi olan var mıdır?

Üst Alt