Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
5
Hazırda stock globalrom kullanıcısıyım EU Roma geçmek istiyorum. Twrp yüklemeyeceğim default bootloader ile yükleyecegim ve sonra BL kilidini kapatacağım. Herhangi bir patch kullanmadan strong integrityi geçiyor mu ? Bir de geçmeye değer mi?

mahmutuslu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
Hazırda stock globalrom kullanıcısıyım EU Roma geçmek istiyorum. Twrp yüklemeyeceğim default bootloader ile yükleyecegim ve sonra BL kilidini kapatacağım. Herhangi bir patch kullanmadan strong integrityi geçiyor mu ? Bir de geçmeye değer mi?
Eu rom custom rom olduğu için bl kapatamazsınız cihaz brick olur

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
5
biraz fazla soru sormuş gibi oldum ama Strong integrity yokken banka uygulamaları çalışıyor mu ? bir de root için illa custom recoveryi gerekiyor mu, default recovery ile fastbootta falan rootlayabiliyor muyuz

mahmutuslu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
biraz fazla soru sormuş gibi oldum ama Strong integrity yokken banka uygulamaları çalışıyor mu ? bir de root için illa custom recoveryi gerekiyor mu, default recovery ile fastbootta falan rootlayabiliyor muyuz
ben ksu ile rootladım rootsuz denemedim hiç ve şimdiye kadar bir sorun yaşamadım banka uygulamalarında.

bu konudakileri uyguladım

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
5
ben ksu ile rootladım rootsuz denemedim hiç ve şimdiye kadar bir sorun yaşamadım banka uygulamalarında.

bu konudakileri uyguladım
Ben telefonu satmayı düşünüyorum da bazen custom recoveryi silip telefonu stock hala döndürürken sorun yaşıyorum. Strong integrity olmadan banka uygulamaları çalışıyor mu merak ettim. bir de diğer banka uygulamaları çalışsada Vakıfbank tüm integrityleri sağlamama rağmen tespit ediyor. Nasıl yapıyor bilmiyrm

mahmutuslu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
Ben telefonu satmayı düşünüyorum da bazen custom recoveryi silip telefonu stock hala döndürürken sorun yaşıyorum. Strong integrity olmadan banka uygulamaları çalışıyor mu merak ettim. bir de diğer banka uygulamaları çalışsada Vakıfbank tüm integrityleri sağlamama rağmen tespit ediyor. Nasıl yapıyor bilmiyrm
Root ile ilgili bir işiniz yoksa eğer global yazılım atıp bl yi kilitleyebilirsiniz en sorunsuz kullanım şekli budur.

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
5
Root ile ilgili bir işiniz yoksa eğer global yazılım atıp bl yi kilitleyebilirsiniz en sorunsuz kullanım şekli budur.
Root ile bir işim yok ama mecbur strong integrityi için rootlamam lazım çünkü banka uygulamaları çalışmayacak. Root için illaki custom recoveryi gerekiyor mu yoksa defaultla yapabilir miyim, custom recovery kurarsam stock olana dönerken sorun yaşar mıyım ?

Üst Alt