Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
Eu romda circle to search kısmını bulabilen oldumu?

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
Beyler sizce eu hyperos 3 ne zaman gelir?

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
Global sürümü çıktığı zaman gelir.
Eu ekibi dil dosyalarını galeriyi vesaire global sürümden alıyor çünkü.
Global sürümde bugün yarın çıkar muhtemelen. Eu çıktığı gibi geçme riskini almaya gerek varmı yoksa biraz güncellemeleri beklemek dahamı iyi olur?

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Dun aksam rus romdan eu roma geceyim dedim nalet gitsin, bilgisayardan mi mower uygulamasinin apksini atiyorum cihazin hafizaya bı turlu yuklenmiyor sistem uygulamalari apk olarak yuklenemez vs diyor denemedigim uygulama kalmadi apkyi yuklemek icin gece saat 3e kadar cozum root disinda bulamadim rootta atmadim geri rus roma donus yaptim mecbur varmi bu sorunu yasayan ? cin surum android 16 gelmis onu indireyim dedim onunda zip stable var sadece fastboot stable bulamadim onuda yukleyemedim

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
15
Yeni gelen her sürüm beraberinde sorunlarla gelir, geriden takip etmekte fayda var.uygulamalar yüklemede sorun yok, batarya ısınması yok, cihaz performansında sorun yoksa genelde mevcut sürümden çıkmak gereksiz ve risklidir.

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Yeni gelen her sürüm beraberinde sorunlarla gelir, geriden takip etmekte fayda var.uygulamalar yüklemede sorun yok, batarya ısınması yok, cihaz performansında sorun yoksa genelde mevcut sürümden çıkmak gereksiz ve risklidir.
dun ben sadece sistem uygulaması olarak gelen mi mower uygulamasinin farklı sürümünü apk olarak yüklemeye çalıştım hata verdi sistem uygulamasını kaldirsakta yerine apk yuklenmiyor yükleyici sorunu sanırım gece çok uğraştım ama çözemedim geri rus roma döndüm

mahmutuslu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
dun ben sadece sistem uygulaması olarak gelen mi mower uygulamasinin farklı sürümünü apk olarak yüklemeye çalıştım hata verdi sistem uygulamasını kaldirsakta yerine apk yuklenmiyor yükleyici sorunu sanırım gece çok uğraştım ama çözemedim geri rus roma döndüm
eu rom da sistem uygulamaları güncellenemiyor.
Geliştirici ekip kapatmış.
Nedenini sorunca kızıyor sakın sormayın :)

Üst Alt