Rom Xiaomi 15 Ultra Elite Rom

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
Çinve global tercih etmek istesek hangisi daha iyidir acaba hocam
Kardeş Çin rom da Tr dil yok. Cihazı root atıp magisk modülü ile dil desteği ekleyebilirsin. birde modem dosyasını flashlaman gerekiyor. Globalde de ben Rus kullandım ama bazı AI yapay zeka özellikleri yok. O yüzden EU rom dan devam ediyorum şuan.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Kardeş Çin rom da Tr dil yok. Cihazı root atıp magisk modülü ile dil desteği ekleyebilirsin. birde modem dosyasını flashlaman gerekiyor. Globalde de ben Rus kullandım ama bazı AI yapay zeka özellikleri yok. O yüzden EU rom dan devam ediyorum şuan.
Teşekkürler hocam çin urdum dediğiniz gibi modem dosyası flaşlıyoruz sinyal için ama Türkçe dil var denedim sonra eliteglobal kurdum sinyal direk geliyor ama miuipro bekliyorum, miuipro çıkana kadar eliteglobale devam

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
Teşekkürler hocam çin urdum dediğiniz gibi modem dosyası flaşlıyoruz sinyal için ama Türkçe dil var denedim sonra eliteglobal kurdum sinyal direk geliyor ama miuipro bekliyorum, miuipro çıkana kadar eliteglobale devam
MiuiPro geliştiricilerine gruptan yazdım direk engelliyorlar muhattap almıyorlar. Harun ilgileniyordu bu ödeme vs işleriyle hatta oda şahit adamlar kaale almıyor.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
MiuiPro geliştiricilerine gruptan yazdım direk engelliyorlar muhattap almıyorlar. Harun ilgileniyordu bu ödeme vs işleriyle hatta oda şahit adamlar kaale almıyor.
Bu ruslar hep böyle daha önce de ayniydilar değişikler yani

Üst Alt