Rom Xiaomi 15 Ultra Elite Rom

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
onu bende biliyorum bazı romlarda esim desteği yok özellik olsada global telefonda ayarlarda çıkmıyor

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
bu elite romun ücretli versiyonunu nasıl alıyoruz bilgisi olan var mı _? ve ne gibi farklılıklar oluyor lite sürümü ile aralarında_?
Telafonum Mi 15 elite romun litre versiyonu nu kullanıyorum gayet güzel eu romdan mesela temalar uygulaması Çin Hindistan Almanya Türkiye veya Dünya çapında diye seçenekleri var ve hepsi ücretsiz full sürümlerinde Google fotoğraflar uygulaması depolama sınırsız daha önceden biliyorum ama telegram dan Hasan Mirza ile görüştüm full sürümünü almak için şu an test aşamasında olduğunu söyledi

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
Telafonum Mi 15 elite romun litre versiyonu nu kullanıyorum gayet güzel eu romdan mesela temalar uygulaması Çin Hindistan Almanya Türkiye veya Dünya çapında diye seçenekleri var ve hepsi ücretsiz full sürümlerinde Google fotoğraflar uygulaması depolama sınırsız daha önceden biliyorum ama telegram dan Hasan Mirza ile görüştüm full sürümünü almak için şu an test aşamasında olduğunu söyledi
Elit rom da sistem uygulamalarını güncelleye biliyor muyuz yoksa EU da olduğu gibi güncelleme kapalımı sistem uygulamalarında.

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
Elit rom da sistem uygulamalarını güncelleye biliyor muyuz yoksa EU da olduğu gibi güncelleme kapalımı sistem uygulamalarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapalı ama telegram sayfasından bazı uygulamaları güncelleme yapılabiliyor

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Elit rom da sistem uygulamalarını güncelleye biliyor muyuz yoksa EU da olduğu gibi güncelleme kapalımı sistem uygulamalarında.

Sistem uygulamaları Google uygulamaları gibi sürekli güncelleme almıyor o yüzden son sürüm güncellemeyi yükleyip öyle veriyorlar romu ve bir sonraki güncel roma kadar sıkıntı olmaz , takılmayın sistem uygulamalarına, sırf bu yüzden custom rom tercih edilmez denmemeli...

Elite romdan ziyade HyperOSPro rom da denenebilir sonuç da yapımcısı türk olası bir sorunda direk irtibat kurabilirsiniz 😉

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
Sistem uygulamaları Google uygulamaları gibi sürekli güncelleme almıyor o yüzden son sürüm güncellemeyi yükleyip öyle veriyorlar romu ve bir sonraki güncel roma kadar sıkıntı olmaz , takılmayın sistem uygulamalarına, sırf bu yüzden custom rom tercih edilmez denmemeli...

Elite romdan ziyade HyperOSPro rom da denenebilir sonuç da yapımcısı türk olası bir sorunda direk irtibat kurabilirsiniz 😉
Yapımcısı Pakistan lı 😂

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18

HyperosPro ben yükledim daha çok eksiği var. Yüz tanıma çalışmıyor çözemediler daha. Esim yoktu ekledi. Google servislerini gemini vs aktif edince de rom çöktü telefonda üzerinde çalışıyor arkadaş ama ne zaman biter bilmiyorum.

Şimdilik mecburen gavurla muhattap olmaya pardon keyifleri olursa muhattap alıyorlar 😂 EU dan devam 🙂

Xiaomi 15 Ultra Elite Rom

EliteRomLite v1.15 HyperOS 2.0.120.0 ChinaStable A15 OS2.0
Devices:
Xiaomi 15 Ultra #xuanyuan

Date: 27/04/2025

Based on pure Global, China, Indian, Indonesian roms

Changelog:

Downloads:

Türkçe dil desteği mevcut.

Yeni güncelleme....

EliteRomLite_v1.15_XUANYUAN_OS2.0.103.0_GlobalStable-A15

Son düzenleme:

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
Hocam mi 15 e nasıl yüklediniz. Twrp çalışmıyor

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
HyperosPro ben yükledim daha çok eksiği var. Yüz tanıma çalışmıyor çözemediler daha. Esim yoktu ekledi. Google servislerini gemini vs aktif edince de rom çöktü telefonda üzerinde çalışıyor arkadaş ama ne zaman biter bilmiyorum.

Şimdilik mecburen gavurla muhattap olmaya pardon keyifleri olursa muhattap alıyorlar 😂 EU dan devam 🙂

Yeni güncelleme....

EliteRomLite_v1.15_XUANYUAN_OS2.0.103.0_GlobalStable-A15

Çinve global tercih etmek istesek hangisi daha iyidir acaba hocam

Üst Alt