Telafonum Mi 15 elite romun litre versiyonu nu kullanıyorum gayet güzel eu romdan mesela temalar uygulaması Çin Hindistan Almanya Türkiye veya Dünya çapında diye seçenekleri var ve hepsi ücretsiz full sürümlerinde Google fotoğraflar uygulaması depolama sınırsız daha önceden biliyorum ama telegram dan Hasan Mirza ile görüştüm full sürümünü almak için şu an test aşamasında olduğunu söyledibu elite romun ücretli versiyonunu nasıl alıyoruz bilgisi olan var mı _? ve ne gibi farklılıklar oluyor lite sürümü ile aralarında_?
Elit rom da sistem uygulamalarını güncelleye biliyor muyuz yoksa EU da olduğu gibi güncelleme kapalımı sistem uygulamalarında.Telafonum Mi 15 elite romun litre versiyonu nu kullanıyorum gayet güzel eu romdan mesela temalar uygulaması Çin Hindistan Almanya Türkiye veya Dünya çapında diye seçenekleri var ve hepsi ücretsiz full sürümlerinde Google fotoğraflar uygulaması depolama sınırsız daha önceden biliyorum ama telegram dan Hasan Mirza ile görüştüm full sürümünü almak için şu an test aşamasında olduğunu söyledi
Elit rom da sistem uygulamalarını güncelleye biliyor muyuz yoksa EU da olduğu gibi güncelleme kapalımı sistem uygulamalarında
Elit rom da sistem uygulamalarını güncelleye biliyor muyuz yoksa EU da olduğu gibi güncelleme kapalımı sistem uygulamalarında.
Yapımcısı Pakistan lıSistem uygulamaları Google uygulamaları gibi sürekli güncelleme almıyor o yüzden son sürüm güncellemeyi yükleyip öyle veriyorlar romu ve bir sonraki güncel roma kadar sıkıntı olmaz , takılmayın sistem uygulamalarına, sırf bu yüzden custom rom tercih edilmez denmemeli...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elite romdan ziyade HyperOSPro rom da denenebilir sonuç da yapımcısı türk olası bir sorunda direk irtibat kurabilirsiniz![]()
HyperosPro ben yükledim daha çok eksiği var. Yüz tanıma çalışmıyor çözemediler daha. Esim yoktu ekledi. Google servislerini gemini vs aktif edince de rom çöktü telefonda üzerinde çalışıyor arkadaş ama ne zaman biter bilmiyorum.Sistem uygulamaları Google uygulamaları gibi sürekli güncelleme almıyor o yüzden son sürüm güncellemeyi yükleyip öyle veriyorlar romu ve bir sonraki güncel roma kadar sıkıntı olmaz , takılmayın sistem uygulamalarına, sırf bu yüzden custom rom tercih edilmez denmemeli...
Elite romdan ziyade HyperOSPro rom da denenebilir sonuç da yapımcısı türk olası bir sorunda direk irtibat kurabilirsiniz![]()
Xiaomi 15 Ultra Elite Rom
EliteRomLite v1.15 HyperOS 2.0.120.0 ChinaStable A15 OS2.0
Devices:
Xiaomi 15 Ultra #xuanyuan
Date: 27/04/2025
Based on pure Global, China, Indian, Indonesian roms
Changelog:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Downloads:
Türkçe dil desteği mevcut.
Hocam mi 15 e nasıl yüklediniz. Twrp çalışmıyor
Çinve global tercih etmek istesek hangisi daha iyidir acaba hocamHyperosPro ben yükledim daha çok eksiği var. Yüz tanıma çalışmıyor çözemediler daha. Esim yoktu ekledi. Google servislerini gemini vs aktif edince de rom çöktü telefonda üzerinde çalışıyor arkadaş ama ne zaman biter bilmiyorum.
Şimdilik mecburen gavurla muhattap olmaya pardon keyifleri olursa muhattap alıyorlarEU dan devam
Yeni güncelleme....
EliteRomLite_v1.15_XUANYUAN_OS2.0.103.0_GlobalStable-A15