HyperOS Xiaomi 15 t pro şarj hızlı gidiyor 100-90 arası

Telefonu alalı 1 hafta oldu özellikle telefonun şarjı 100-85 arası falan inanılmaz hızlı gidiyor özellikle 100 den 95 e inmesi falan 4 ek falan sürüyordur.genel olarak da şarj performansı iyi değil bence
Cihaz yurtdışı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
cihazında problem olabilir ben ekim 2025 den beri kullanıyorum en memnun olduğum şey şarj performansı orjinal haliyle kullanıyorum TR rom

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
Telefonu alalı 1 hafta oldu özellikle telefonun şarjı 100-85 arası falan inanılmaz hızlı gidiyor özellikle 100 den 95 e inmesi falan 4 ek falan sürüyordur.genel olarak da şarj performansı iyi değil bence
Cihaz yurtdışı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
şarj problemi yazılımsal yeni güncellemelerle düzeliyor. gördüğüm kadarı ilen endonazya romu var global daha iyi diyen kullanıcılar var. bootloader açıksa geçiş yapıp deneye bilirsiniz.

Harun93542

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Red mi note 10
Konular
1
cihazında problem olabilir ben ekim 2025 den beri kullanıyorum en memnun olduğum şey şarj performansı orjinal haliyle kullanıyorum TR rom
Güncel ekran süresi ne kadar alıyorsunuz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarj problemi yazılımsal yeni güncellemelerle düzeliyor. gördüğüm kadarı ilen endonazya romu var global daha iyi diyen kullanıcılar var. bootloader açıksa geçiş yapıp deneye bilirsiniz.
Şuan da yeni güncellemeyi beklemek biraz garip geliyor.O kada para verip telefon aldım benim başıma böyle gelmesi üzücü nasıl başka Roma geçilir ki.sizin ekran süresi kaç bu arada

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
Güncel ekran süresi ne kadar alıyorsunuz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan da yeni güncellemeyi beklemek biraz garip geliyor.O kada para verip telefon aldım benim başıma böyle gelmesi üzücü nasıl başka Roma geçilir ki.sizin ekran süresi kaç bu arada
başka roma geçmek için kilit açık olması gerek.umarım açıktır.

Üst Alt