Yakında bende yaptıracağım . Özelden yaptırdığınız yerin bilgilerini paylaşırmısınız ?Benim kayıt yaptırdığım yer $20 tek, $35 çift kayıt yapıyor ve istenirse Tayvan rom da yüklüyor.
açık gelmez. Açmak işin forumda rehberler mevcut.Arkadaslar hazır kayıtlı çift sim olan cihazlar bootloader açıkmı geliyor kapalı mı geliyor kapalı geliyorsa açması kolay oluyor mu bu sekilde alan oldu mu bilgi verebilirseniz çok sevinirim
hocam hızlı döndüğünüz için teşekkür ederim cihazım henüz gelmedi fakat çift sim kaydı ile satın aldım global model bunun bootloader kilidi açma işlemi server kaydı sonrası olacağı için sıkıntılı olurmu yoksa normal sekilde açabilir miyimaçık gelmez. Açmak işin forumda rehberler mevcut.
server kaydının kilit açma ile bir bağlantısı yok. ikisi farklı şeylerhocam hızlı döndüğünüz için teşekkür ederim cihazım henüz gelmedi fakat çift sim kaydı ile satın aldım global model bunun bootloader kilidi açma işlemi server kaydı sonrası olacağı için sıkıntılı olurmu yoksa normal sekilde açabilir miyim
anlıyorum hocam çok yardımcı oldunuz sorun yaşacağımı düsünmüştüm kilit açarken cihazda değişiklik yapılıp gönderecekleri için sonrasında geldiğimde ben açabiliyorum yani anladığım kadarıylaserver kaydının kilit açma ile bir bağlantısı yok. ikisi farklı şeyler
Güvenilir işinin ehliTelegram grubunda Erdil Sualp Bayram var kendisini biliyor musunuz? Ondan server kayıt yapan oldu mu? Önerir misiniz kendisini fiyatı da makul verdi. Bu haftasonu tüm kayıt vs halledip cihazı kurmam lazım. Çalışma saatlerim çok yoğun haftaici vaktim olmuyor o sebeple bugün halledeceğim inşallah kayıtı. Sizin görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.