Yardım Xiaomi 15 Server Kaydı Tavsiyesi

eeosman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Benim kayıt yaptırdığım yer $20 tek, $35 çift kayıt yapıyor ve istenirse Tayvan rom da yüklüyor.

Dussosa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi 14t
Konular
7
Benim kayıt yaptırdığım yer $20 tek, $35 çift kayıt yapıyor ve istenirse Tayvan rom da yüklüyor.
Yakında bende yaptıracağım . Özelden yaptırdığınız yerin bilgilerini paylaşırmısınız ?

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Arkadaslar hazır kayıtlı çift sim olan cihazlar bootloader açıkmı geliyor kapalı mı geliyor kapalı geliyorsa açması kolay oluyor mu bu sekilde alan oldu mu bilgi verebilirseniz çok sevinirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Arkadaslar hazır kayıtlı çift sim olan cihazlar bootloader açıkmı geliyor kapalı mı geliyor kapalı geliyorsa açması kolay oluyor mu bu sekilde alan oldu mu bilgi verebilirseniz çok sevinirim
açık gelmez. Açmak işin forumda rehberler mevcut.

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
açık gelmez. Açmak işin forumda rehberler mevcut.
hocam hızlı döndüğünüz için teşekkür ederim cihazım henüz gelmedi fakat çift sim kaydı ile satın aldım global model bunun bootloader kilidi açma işlemi server kaydı sonrası olacağı için sıkıntılı olurmu yoksa normal sekilde açabilir miyim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam hızlı döndüğünüz için teşekkür ederim cihazım henüz gelmedi fakat çift sim kaydı ile satın aldım global model bunun bootloader kilidi açma işlemi server kaydı sonrası olacağı için sıkıntılı olurmu yoksa normal sekilde açabilir miyim
server kaydının kilit açma ile bir bağlantısı yok. ikisi farklı şeyler

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
server kaydının kilit açma ile bir bağlantısı yok. ikisi farklı şeyler
anlıyorum hocam çok yardımcı oldunuz sorun yaşacağımı düsünmüştüm kilit açarken cihazda değişiklik yapılıp gönderecekleri için sonrasında geldiğimde ben açabiliyorum yani anladığım kadarıyla

mucizat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
8
Cihazı kayıtlı satın almak mantıklı değil çünkü aynı imei başka telefonlarda kullanacak mi belli değil.evde herkesin hali hazırda kullandigi eski telefonun imeisini verirsiniz kafanız rahat olur.telefoncu çalıntı ilanı olan bir telefonun imeisini kopyalarsa bu sefer başka sıkıntılar çıkar.b3nim düşüncem bu şekilde.daha önce 2 kere telefon aldım ikisininde kaydını bu şekilde yaptırdım

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
11
Telegram grubunda Erdil Sualp Bayram var kendisini biliyor musunuz? Ondan server kayıt yapan oldu mu? Önerir misiniz kendisini fiyatı da makul verdi. Bu haftasonu tüm kayıt vs halledip cihazı kurmam lazım. Çalışma saatlerim çok yoğun haftaici vaktim olmuyor o sebeple bugün halledeceğim inşallah kayıtı. Sizin görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Güvenilir işinin ehli

Üst Alt