Rom Xiaomi 15 Pro Global Rom Hakkında Bilgi Bekliyorum

EmirFerhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi 15 pro
Konular
0
Hocam Bu EU custom rom dediğiniz kaçak rom gibi bişey mi?

Yani telefonun hacklenme vb. durumları olabilir mi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ?

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Hocam Bu EU custom rom dediğiniz kaçak rom gibi bişey mi?

Yani telefonun hacklenme vb. durumları olabilir mi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ?
Bir grup gönüllü yazılimcinin çin romu esas alınarak üzerinde yaptığı geliştirmeyi yayinlasiyla oluşturdukları gruptur Xiaomi.eu

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Telefondan bende çok memnunum İphone 15 pro max kullanıyordum xiaomi ye geçtim ama şu bildirim gelmeme gibi global sürüm gibi sorunları çözülürse daha güzel olacak
uygulamanın ayarlarından full izin verdim sorunsuz geliyor arada kendi kendine kapanıyor geri açıyorum

Iambad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Konular
0
Aynı şekilde yaklaşık 10 gündür Xiaomi 15 Pro kullanıyorum. Harika bir cihaz ancak bildirim sorunu bende de var. What's app bildirimleri bazen geç geliyor, internetim açık olmasına rağmen karşı taraf mesaj gönderdiğinde onun telefonunda tek tik te kalıyorum vs. ayrıca Instagram direct mesaj bildirimleri de gelmiyor. Bir de yapay zeka çince. EU rom u kurmayı deneyeceğim bakalım.

reLive <3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Aynı şekilde yaklaşık 10 gündür Xiaomi 15 Pro kullanıyorum. Harika bir cihaz ancak bildirim sorunu bende de var. What's app bildirimleri bazen geç geliyor, internetim açık olmasına rağmen karşı taraf mesaj gönderdiğinde onun telefonunda tek tik te kalıyorum vs. ayrıca Instagram direct mesaj bildirimleri de gelmiyor. Bir de yapay zeka çince. EU rom u kurmayı deneyeceğim bakalım.
bl açabildiniz mi hocam ? ben ultra kullanıyorum 1 tane yol bulamadım paralı dahi yapmıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapan yabancılar var ama Maliyeti yüksek olduğu için pek alan yok
hocam yapan adamları biliyorsan yazar mısın lütfen

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3
bl açabildiniz mi hocam ? ben ultra kullanıyorum 1 tane yol bulamadım paralı dahi yapmıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yapan adamları biliyorsan yazar mısın lütfen

sqrech17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ege
Cihazım
realme gt2
Konular
0
Öncelikle iyi günler. Hâlâ 15 Pro kullanmaya devam ediyor musunuz? Kullandığınız süre boyunca herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? (Örneğin, birçok kişinin bahsettiği şebeke problemi gibi – sonuçta cihaz Çin versiyonu olduğu için.) sizce Çin versiyonu bir cihaz satın almak uzun vadede bir sorun oluşturur mu? Zaten dili İngilizce olarak kullanıyorum; Türkçe desteğine ihtiyacım yok. Ancak Çin sürümü ile global sürüm arasında ciddi farklar var mı? Örneğin Google servisleri, bazı uygulamalar ya da global ROM’da olup da Çin versiyonunda olmayan hizmetler gibi...

Üst Alt