Rom Xiaomi 15 Pro Global Rom Hakkında Bilgi Bekliyorum

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Nasıl indirip kurabilirim bunu telefon güncellemelerine baktığında 025i güncelle diyor bu 101 hepsini tek tek mi indirmem gerekiyor

Aynı rom değildir sizde ki ile bu custom rom ,bunu yüklemek için kilit açık olmalı

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Nasıl indirip kurabilirim bunu telefon güncellemelerine baktığında 025i güncelle diyor bu 101 hepsini tek tek mi indirmem gerekiyor
Bootloader Kilidi Açıksa Kurabilirsin. Bilgisayara İndirip Dosyayı Klasöre Cikar, Telefonu Fastboot Moduna Al (Ses Kısma Ve Kilit Açma Tuşuna Basarak) Daha Sonra Telefonu Bilgisayara Bagla Sürücüler Yüklü değilse Telefonu Gormezse Onları İnternetten Araştır Yükle, İndirdigin Rom Dosyasının İcinde Windows First İnstall Gibi Bir Dosya Var Ona Bas 20dk Kadar PC CMD Ekranda Birşeyler Yüklenir Yüklendikten Sonra O Ekran Kapanır Telefonun Kendini Yeniden Baslatmazsa Kilit Tusunda 10 Sn Basılı Tutarsın Telefon Rom Yüklenmiş Olarak Açılır.

seedark55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
Bootlodar kilidini biraz zor kırarsın artık çinden alınan telefonun kodunu kırmak için Çin hattı üstünden mi hesabı istiyorlar umarım bir yolunu bulursunuz

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Bootlodar kilidini biraz zor kırarsın artık çinden alınan telefonun kodunu kırmak için Çin hattı üstünden mi hesabı istiyorlar umarım bir yolunu bulursunuz
Yapan yabancılar var ama Maliyeti yüksek olduğu için pek alan yok

alicengiz1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Cengiz
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Konular
2
Kullanmış olduğunuz cihaz Çin pazarı için üretilmiş bir cihaz. Global romların yayınlanması için 15 pronun da Global pazara açılması lazım. Bence global romu beklemek yerine cihazınızla daha stabil çalışması muhtemel Eu rom kurmanız daha mantıklı olacaktır.
Hocam 15 ve 15 ultra globala çıkmış , 15 pro ile ilgili hiç bir bilgi yok nasıl kullanıcaz bu telefonu

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hocam 15 ve 15 ultra globala çıkmış , 15 pro ile ilgili hiç bir bilgi yok nasıl kullanıcaz bu telefonu
Üzerindeki mevcut Çin romu ve İngilizce olarak. Eğer Türkçe dil destekli kullanacaksanız da Eu rom.

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Şuan kullanıyorum elimizde mevcut ama kilitle alakalı nasıl bir yol izlicez merak ediyorum ayrıca server kayıt için yapılıyor deniyor ama kim nerden nasıl ayrıca ücret çok pahalı deniyor

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Şuan kullanıyorum elimizde mevcut ama kilitle alakalı nasıl bir yol izlicez merak ediyorum ayrıca server kayıt için yapılıyor deniyor ama kim nerden nasıl ayrıca ücret çok pahalı deniyor
Hocam Kilit Acilmayabilir o cihazlar da Daha Net Değil Ve Şuan Aciliyorsa Bile Yakın zamanda Kilit Açılmaz Olabilir. Server kaydı 100 Dolar Civarında Geziyor Herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Kilit Acilmayabilir o cihazlar da Daha Net Değil Ve Şuan Aciliyorsa Bile Yakın zamanda Kilit Açılmaz Olabilir. Server kaydı 100 Dolar Civarında Geziyor Herhalde
Bana Bir Arkadaşım 60 Dolar Sadece Bana Özel FiyatVermiş. Ama Diğerleri 100 dolar Veya Biraz Altında Yapıyor olabilir. Dip Fiyatı 60 dolardır Muhtemelen.

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Benim anladıgım kadarıyla cihaz EU rom ekibinin güdümüne girmiş ve rom dosyasını paylaşmışlar ayrıca güncelleme bile vernişler bekleyelim bakalım piyasaya çıkar durumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen listede ek de sundugum resimde var eu sitesinden aldım bakalım heyecanla bekliyorum telefondan çok memnunum

Ekli dosyalar

• devices_stable_os2_25022803.png
    devices_stable_os2_25022803.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

alicengiz1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Cengiz
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Konular
2
Telefondan bende çok memnunum İphone 15 pro max kullanıyordum xiaomi ye geçtim ama şu bildirim gelmeme gibi global sürüm gibi sorunları çözülürse daha güzel olacak

Üst Alt