Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Yok mu bu cihaza sorunsuz bir Ekran Koruyucu önerisi olan . Bezdim artık Sürekli Klasik camların parmak okumamasından , ve de yanlarından Hava almasından. Nefret ettim ya ! Xiaomi 14 de bu sorun yoktu.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Yok mu bu cihaza sorunsuz bir Ekran Koruyucu önerisi olan . Bezdim artık Sürekli Klasik camların parmak okumamasından , ve de yanlarından Hava almasından. Nefret ettim ya ! Xiaomi 14 de bu sorun yoktu.
Lensun denediniz mi

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Rusya Rom Kullanıp Android 16 Alan varmıdır ? Kontrol Ettim güncelleme Almamışız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
İlk defa bir amiral gemisi cihaz kullanıyorum. Xiaomi 15, performansıyla beni kesinlikle büyüledi diyebilirim. Normalde de büyük telefon seven biriyim ama bu kompakt telefon, çok daha hoşuma gitti ve 1 gün içinde hemen adapte oldum. Her işlemi bu kadar seri yapabilmek, benim için lükstü. Ama artık böyle bir cihaza sahip olabilme imkanım oldu ve bunu deneyimleyebiliyorum. Şu an Global Rom 2.0.222.0.WOCMIXM kullanıyorum ve gayet memnunum. Telefon daha henüz 3 gündür benimle. Gelecekte ne olur bilmiyorum ama bu 3 günde, cihaz beni iyi anlamda şaşırttı. Umarım uzun süre beni götürür ve üzmez. Alacaklara da şimdiden hayırlı olsun diyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
HiddeNKinG Hocam hala Xiaomi 15 mi kullanıyorsunuz? Şimdiki yorumlarınız ne olurdu cihaz için?

kullanıyorum hocam mi13ten geçmiştim günlük kullanımda bana hiç bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar pil vb fena değil zaten. Kamera bir ultra olmasada idare ediyoruz. Ben özellikle boyut olarak zaen bu seriyi alıyorum severek kullanmaya devam

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
kullanıyorum hocam mi13ten geçmiştim günlük kullanımda bana hiç bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar pil vb fena değil zaten. Kamera bir ultra olmasada idare ediyoruz. Ben özellikle boyut olarak zaen bu seriyi alıyorum severek kullanmaya devam
Benim ilk amiral gemisi cihazım olduğu için şu an farklı bir alemde gibi hissediyorum kendimi hocam 😄

Cihaz boyutu olarak şunu söyleyeyim;
Bu zamana kadar hep büyük ekranlı cihazlar kullandım ve buna alıştım. Küçük ekranlı Xiaomi 15'te, deneyimimin nasıl olacağını bilmeden riske girip sırf Snapdragon 8 Elite hatrına satın almaya karar verdim ve hiç pişman değilim. Kompakt cihaz nedense bana çok daha rahat ve konforlu geldi. Büyük ekranlı bir cihazı elime aldığımda kaba, tabletvâri, gereksiz yük ve büyüklük hissi verdi. İnsanların şimdi neden küçük ekranlı cihazları sevdiğini daha iyi anlıyorum. Xiaomi 15'e bayıldım ben hocam.

emre1515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EmreKarakaya
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Hocam merhabalar, Xiaomi 15te hangi romu kullanıyorsunuz şuanda ve ekran süreleri nasıl bilgi verebilir misiniz ? Bende tayvan var ama çok memnun değilim

Üst Alt