Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Selam millet! 🙌

Geçen hafta Xiaomi 15’i aldım, biraz kullanma fırsatım oldu, hem bir kulüp açayım dedim hem de deneyimimi paylaşayım istedim.

📸 Leica destekli 50MP üçlü kamera,
🎥 8K video, 4K Dolby Vision kayıtlar,
⚡️ Snapdragon 8 Elite,
📱 AMOLED ekran, 120Hz yenileme,
🔋 90W hızlı şarj,
🌊 IP68 dayanıklılık derken Xiaomi yine formunda.

Bu başlık altında Xiaomi 15 kullanıcıları olarak:
  • İlk izlenimlerimizi paylaşalım,
  • Kamera performansı hakkında konuşalım,
  • Pil ömrü nasıl gidiyor tartışalım,
  • Hangi aksesuarları kullandığımızı önerelim,
  • Güncelleme, root, custom ROM vb. konularda yardımlaşalım,
  • Ve tabii ki cihazla ilgili yaşadığımız her türlü deneyimi paylaşalım!
📦 Cihaz eline geçenler kutu açılışı + ilk izlenim fotolarını da esirgemesin 🙂
💬 Daha almayı düşünenler için de fikir alışverişi yapmak şahane olur.

---------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi 15 sahipleri burada mı? Haydi kulübü ısıtalım! 🔥
Söz sizde! 👇👇👇
Hocam hayırlı olsun; hem size hem alan herkese. Ben cihazdan genel olarak memnunum ama kamerada (yazılımsal olduğunu düşündüğüm) şöyle bir sorun yaşıyorum... Ön kamera ile portre modunda fotoğraflar çekince kameraya yakın kişiyi netliyor ama yanındaki kişiyi flu bırakıyor. Bu da hiç hoş olmuyor, yandaki kişiye ayrı bir ayıp oluyor. Normal modda bir şey yok ama. Sizlerde de var mı böyle bir durum, müsait olduğunuzda yanınızda eş/dost biri ile kendiniz deneyebilir misiniz rica etsem? :)

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Global server kayıtlı alarak gece hafta aranıza katıldım. S23u kullanıyordum seviyordum cihazı ama büyük gelmeye başladı. Bende mi 13ten beri aklımda olan bu kasaya geçmeye karar verdim. Pişman olduğum tek nokta olmadı şimdiye kadar. Bundan sonrada olmaz umarım. Herkese güzel günlerde kullanmayı temmeni ediyorum.
hocam bende sizin cihazın aynısını aldım global ama serveri yılın sonu gibi yaptıracağım bir kaç sorum olacak, server yapınca bl açıyorlar mı açıyorlar ise bl kilidi açılınca whatsapp gibi uygulamalarda bildirim sorunu oluryor mu

Varol73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi8
Konular
5
hocam bende sizin cihazın aynısını aldım global ama serveri yılın sonu gibi yaptıracağım bir kaç sorum olacak, server yapınca bl açıyorlar mı açıyorlar ise bl kilidi açılınca whatsapp gibi uygulamalarda bildirim sorunu oluryor mu
Server de bl açılmıyor eğer açık şekilde yaparsan 10 dolar gibi daha uyguna yaparlar ben de server'den sonra normal izin alıp bl açtım WhatsApp uygulamalarında da hiçbir sıkıntı yaşamadım

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Server de bl açılmıyor eğer açık şekilde yaparsan 10 dolar gibi daha uyguna yaparlar ben de server'den sonra normal izin alıp bl açtım WhatsApp uygulamalarında da hiçbir sıkıntı yaşamadım
Eyvallah hocam sağolun

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Hocam hayırlı olsun; hem size hem alan herkese. Ben cihazdan genel olarak memnunum ama kamerada (yazılımsal olduğunu düşündüğüm) şöyle bir sorun yaşıyorum... Ön kamera ile portre modunda fotoğraflar çekince kameraya yakın kişiyi netliyor ama yanındaki kişiyi flu bırakıyor. Bu da hiç hoş olmuyor, yandaki kişiye ayrı bir ayıp oluyor. Normal modda bir şey yok ama. Sizlerde de var mı böyle bir durum, müsait olduğunuzda yanınızda eş/dost biri ile kendiniz deneyebilir misiniz rica etsem? :)
Bahsi geçen durumu deneyip burada paylaşabilecek bir insan evladı yok mudur forumda acaba? 😩:)

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Türkiye cihazı kullanıyorum bende böyle bir sorun yok.
2 kişiyi aynı anda netliyor mu hocam portre modunda? Çok enteresan, bende arkadaki kişi flu çıkıyor nedense. İyi ki bir TR cihazı alalım dedik, o da sıkıntılı çıkacak başımıza herhalde. facepalm~~

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
2 kişiyi aynı anda netliyor mu hocam portre modunda? Çok enteresan, bende arkadaki kişi flu çıkıyor nedense. İyi ki bir TR cihazı alalım dedik, o da sıkıntılı çıkacak başımıza herhalde. facepalm~~
Hocam portenin çekimi zaten tek bir nesneye odaklanıp diğerleri flu olmuyor muydu? Benim mi 13 garantili telefon onda da aynısı oluyor.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Hocam portenin çekimi zaten tek bir nesneye odaklanıp diğerleri flu olmuyor muydu? Benim mi 13 garantili telefon onda da aynısı oluyor.
Doğru hocam ama iki kişi 50 cm aralıkla fotoğraf çekiniyoruz mesela... Mi 9 Lite Telefonda kişileri algılıyor, kare içine alıyor hatta yüzleri ve netliyor. Ama mi 15 te kişilerin yüzlerini kare içine alıyor ama yakın olanı netliyor, diğer kişi flu kalıyor.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124

Hocam doğru söylüyorsunuz portre modun da önde olan kişiyi netler arka tarafta olan nesneleri flulaştırır. Arkadaşın söylemek istediği iki kişi yan yana bir tanesi net diğeri flu, yada ben öyle anladım ve 2 arkadaşımı yan yana getirip portre modun da fotoğraf çektim yan yana olan kişilerde net arka tarafta olan nesneler flu.

Üst Alt