13 15 arası geçişte tasarım benzerliği yüzünden hiç sorun yaşamayacğaım gibixiaomi 12-13-14 ve 15e geçtim 1 aydır kullanıyorum.
İzmir'de iseniz aldığım yeri tavsiye edebilirim Global CE damgalı 29Hayırlı olsun. Global kayıtsız bulmaya çalışıyorum
Hayırlı olsun hocamMerhaba arkadaşlar Mi 15 fıstık yeşili ile aranızdayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzmir'de iseniz aldığım yeri tavsiye edebilirim Global CE damgalı 29
Sorunuzla ilgisi yok ama benim de size sorum olacak bl kilidini nasıl açtınız.Merhaba arkadaşlar 1 ay önce y.d Xiaomi 15 beyaz aldım genel kanaatim güzel kompakt stabil hızlı cihaz sevdim elimde hazırda kullandığım cihaz olduğu için acele etmedim önce server kayıt yapıp Taiwan Roma geçtim ve kullanmaya başladım yanlız anlamadığım ve çözemediğim bir sorunla karşı karşıya kaldım cihazın yüz tanıma özelliğini kullanamıyorum yüz verisi ekle bölümünden ekle dediğimde kamera açılacağı yerde "yüz verisi eklenemedi" hatası alıyorum rom değiştirdim fakat çaresi olmadı sorunun rom ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum resmen cihazdan soğudum ne yapılabilir bu durumda bilgisi olan varsa çok makbule geçer..![]()
Bekledim baktım olacak gibi değil bende ücretli açtırdım hocam..Sorunuzla ilgisi yok ama benim de size sorum olacak bl kilidini nasıl açtınız.
Teşekkürler