Haber Xiaomi 15 kılıf ve ekran koruyucu tavsiyeleri

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
27
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

3 adet kılıf 450 tl

brk.1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
1
Ekranda hava bırakmıyor değil mi. Piyasadan alamadığım cam kalmadı. Ekran içinde ekran varmış gibi iğrenç bir görüntü var kırılmaz diye satılan 3 dolarlık malzemelerde ..

Hayır, hâlâ ilk günkü gibi, hiçbir hava kabarcığı vs yok. Kılıftan da gayet memnunum. Geçenlerde yaklaşık 1 metre yükseklikten iki sefer telefonumu yere düşürdüm ama hiçbir yerine çok şükür hiçbir şey olmadı.

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 15
Konular
4
Yurtiçi likit gümüş modelini aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum içinden çıkan şeffaf kılıf baya baya iyi sert ve renginde sararma vs olmadı. Telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu aşırı çiziliyordu onu çıkarttım internetten sipariş verdim, gelen ekran koruyucu sağlamdı ama aynalıymış takarken farkettim takınca renk soldu ekran pembeleşti biraz. Hemen çıkarıp attım. Her yerde araştırıyorum Mi 15 ekran koruyucu bulamıyorum. Özel kesim yaptırdım 250₺ ye. Cam filmi gibi birşey nano ekran koruyucu. Baya yumuşak ve hissiyatı çok iyi ama tırnakla filan üzerine baskı uygulayınca eziliyor biraz, ayrıca ekranın tam ortasında sağdan sola kesim izi gibi ince bir çizik var, telefoncu zamanla gider birkaç güne dedi.5 gün oldu daha gitmedi. Bu deneyimlerimi buraya yazmamın sebebi, eğer ekran koruyucu arayan varsa almadan bu hususları göz önünde bulundursun. Sizin önerebileceğiniz güzel ekran koruyucu var mı? Şuan izindeyim askeri personel olduğum için en geç pazartesi kargoya vermem gerekiyor ki 2-3 günde elime ulaşsın. Yurtiçinde varsa bildiğiniz, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Kul
Yurtiçi likit gümüş modelini aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum içinden çıkan şeffaf kılıf baya baya iyi sert ve renginde sararma vs olmadı. Telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu aşırı çiziliyordu onu çıkarttım internetten sipariş verdim, gelen ekran koruyucu sağlamdı ama aynalıymış takarken farkettim takınca renk soldu ekran pembeleşti biraz. Hemen çıkarıp attım. Her yerde araştırıyorum Mi 15 ekran koruyucu bulamıyorum. Özel kesim yaptırdım 250₺ ye. Cam filmi gibi birşey nano ekran koruyucu. Baya yumuşak ve hissiyatı çok iyi ama tırnakla filan üzerine baskı uygulayınca eziliyor biraz, ayrıca ekranın tam ortasında sağdan sola kesim izi gibi ince bir çizik var, telefoncu zamanla gider birkaç güne dedi.5 gün oldu daha gitmedi. Bu deneyimlerimi buraya yazmamın sebebi, eğer ekran koruyucu arayan varsa almadan bu hususları göz önünde bulundursun. Sizin önerebileceğiniz güzel ekran koruyucu var mı? Şuan izindeyim askeri personel olduğum için en geç pazartesi kargoya vermem gerekiyor ki 2-3 günde elime ulaşsın. Yurtiçinde varsa bildiğiniz, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Kullandığınız jelatinin ismi nedir acaba. Lensun markasının çeşitli ekran koruyucuları var mat, parlak, kendini tamir eden vs..

Mas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
5000mAh
Konular
3
Temperli cam olarak bulabildiğim en ince ekran koruyucu bu. 0.25 mikron. Parmak izi normal çalışıyor. Kolay uygulama aparatı ile birlikte geliyor. Kamera koruyucu da başarılı. Lens ve cam arasında boşluk kalmadığı için görüntüde yansıma olmuyor. Sıradan temperli camlara göre fiyatı biraz yüksek. Aliexpressden ikişerli paket halinde kargo ve vergi dahil yaklaşık 1600tl ye geldi. Birer tanesi yedek olarak duruyor. İhtiyacı olan varsa mesaj atabilir.

Ekli dosyalar

• IMG_20250913_091010.jpg
    IMG_20250913_091010.jpg
    4,7 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20250913_091254.jpg
    IMG_20250913_091254.jpg
    4,9 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20250913_090911.jpg
    IMG_20250913_090911.jpg
    4,9 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20250913_091420.jpg
    IMG_20250913_091420.jpg
    5,8 MB · Görüntüleme: 10

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Temperli cam olarak bulabildiğim en ince ekran koruyucu bu. 0.25 mikron. Parmak izi normal çalışıyor. Kolay uygulama aparatı ile birlikte geliyor. Kamera koruyucu da başarılı. Lens ve cam arasında boşluk kalmadığı için görüntüde yansıma olmuyor. Sıradan temperli camlara göre fiyatı biraz yüksek. Aliexpressden ikişerli paket halinde kargo ve vergi dahil yaklaşık 1600tl ye geldi. Birer tanesi yedek olarak duruyor. İhtiyacı olan varsa mesaj atabilir.
Uygulanmış hali nasıl görünüyor hocam? Resim ekleyebilir misiniz?

Üst Alt