Yurtiçi likit gümüş modelini aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum içinden çıkan şeffaf kılıf baya baya iyi sert ve renginde sararma vs olmadı. Telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu aşırı çiziliyordu onu çıkarttım internetten sipariş verdim, gelen ekran koruyucu sağlamdı ama aynalıymış takarken farkettim takınca renk soldu ekran pembeleşti biraz. Hemen çıkarıp attım. Her yerde araştırıyorum Mi 15 ekran koruyucu bulamıyorum. Özel kesim yaptırdım 250₺ ye. Cam filmi gibi birşey nano ekran koruyucu. Baya yumuşak ve hissiyatı çok iyi ama tırnakla filan üzerine baskı uygulayınca eziliyor biraz, ayrıca ekranın tam ortasında sağdan sola kesim izi gibi ince bir çizik var, telefoncu zamanla gider birkaç güne dedi.5 gün oldu daha gitmedi. Bu deneyimlerimi buraya yazmamın sebebi, eğer ekran koruyucu arayan varsa almadan bu hususları göz önünde bulundursun. Sizin önerebileceğiniz güzel ekran koruyucu var mı? Şuan izindeyim askeri personel olduğum için en geç pazartesi kargoya vermem gerekiyor ki 2-3 günde elime ulaşsın. Yurtiçinde varsa bildiğiniz, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.