Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
Hocam benim de xiaomi 15 hakkında bilgim yok, bilgim olsa koşa koşa yardıma gelecem. Klişe olmuş bir soru ama eu(xiaomi.eu) romu düşündünüz mü ? Çin tabanlı yazılım, globalde olmayan özelliklerle geliyor.
İşte düşünüyorum hocam ama Xiaomi.eu kullanıp da şu an iyi diyen, kurabilirsin diyen biri olması lazım ki ben de kurayım

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
BL açıp , Eu Kurduktan sonra Wp Hatası almayı kabul ediyorsanız Yapın 🫠 Tyuvandayım. Memnunum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BL açıp , Eu Kurduktan sonra Wp Hatası almayı kabul ediyorsanız Yapın 🫠 Tayvan Romdayım. Memnunum .

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-26-16-31-06-470_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-10-26-16-31-06-470_com.miui.securitycenter.jpg
    268,2 KB · Görüntüleme: 9

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
89
Bi ara server kaydı yaptırmayı düşünüyorum o sırada rom sıfırlanacağı için Taywan romu kurmamı mı önerirsiniz globalden mi devam edeyim?

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Bi ara server kaydı yaptırmayı düşünüyorum o sırada rom sıfırlanacağı için Taywan romu kurmamı mı önerirsiniz globalden mi devam edeyim?
fazla zamanın yok server her an tamamen kapanabilir. Acele etmeni öneririm. Sonra da Tayvan Rom 🫵

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi 15
Meslek
sağlık
Konular
30
arkadaşlar merhaba uzun zaman sonra tekrar xiaomi ye geri döndüm buğün mi 15 GLOBAL aldım yurtdışı yanlız birşeye kafam takıldı yardımcı olursanız sevinirim cihazı açtım şarj döngüsü 2 yazıyordu ama cihazın orjianal etiketlerini ben söktüm diğer cihazlarada baktım onlarda da ya 1 yazıyor ya 2 bu nasıl olur anlamadım

*Bu sayfa İngilizce makalelerden otomatik olarak çevrilmiştir.
İlginiz için teşekkür ederiz. Xiaomi 15 Ultra, fabrikadan çıkmadan önce titiz bir inceleme ve kalite kontrol sürecinden geçiyor. Bu işlemin bir parçası olarak, pilinin düzgün çalıştığından emin olmak ve tipik kullanım koşullarında performansını doğrulamak için cihaz birden çok kez şarj edilir ve boşaltılır. Bu, pilin bazı şarj döngülerinden geçtiği anlamına gelir ve bu da telefon yeni olmasına rağmen pil döngüsü sayısının 0'dan büyük olmasına neden olur. Bunun, üretim ve denetim sürecinin normal ve beklenen bir parçası olduğunu unutmamak önemlidir. Pil döngüsü sayısı, pilin genel kalitesini veya ömrünü etkilemez ve cihazın kullanıma hazır olduğundan emin olabilirsiniz. bunu buldum fabrikasyon çıkışı fazla denemeden dolayı 1-2 yazması normalmiş

Son düzenleme:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi 15
Meslek
sağlık
Konular
30
arkadaşlar bootloader kilidini açmadan sürüm düşürebilirmiyiz varmı bilgisi olan

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
H.kadioglu doğru mu hocam 🥲 ne kadar zaman var
Zamanı O bile bilemez çünkü kara borsa oldu artık bu işler. 100_200₺ ye kayıt yapanlar Türedi. Çin uyandı limite bağladı. Tek sim yerine çift sim yapılmaya başlandı. Toollar ile Ücretsiz tek sim Zor yapılıyor artık.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi 15
Meslek
sağlık
Konular
30
Zamanı O bile bilemez çünkü kara borsa oldu artık bu işler. 100_200₺ ye kayıt yapanlar Türedi. Çin uyandı limite bağladı. Tek sim yerine çift sim yapılmaya başlandı. Toollar ile Ücretsiz tek sim Zor yapılıyor artık.
valla kardeş çift sime 2400 tl istediler yeni aldım 10 ay bekliyecem illaki düşecek fiyat

Üst Alt