Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Ben şu an Global kullanıyorum. Debloat da yaptım. Memnunum. Şayet EU Rom kursaydım nasıl olurdu bilmiyorum. Doğrusu, Google'nin Arama ve Mesajlar gibi uygulamalarına da alıştım ama boş bir vaktimde, EU kurmayı da isterim. Şu an Çin Rom tabanlı EU kullanan var mı? Deneyimleriniz nedir?

emre1515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EmreKarakaya
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Ben şu an Global kullanıyorum. Debloat da yaptım. Memnunum. Şayet EU Rom kursaydım nasıl olurdu bilmiyorum. Doğrusu, Google'nin Arama ve Mesajlar gibi uygulamalarına da alıştım ama boş bir vaktimde, EU kurmayı da isterim. Şu an Çin Rom tabanlı EU kullanan var mı? Deneyimleriniz nedir?
Eu da güzel ama ondada stabil olmayan birkaç özellik var pil tüketimin de vs ondan değiştirdim ben, peki globalde nasıl hocam şarj süresi birde debloatta hangi uygulamaları kaldırıyorsunuz liste var mıdır

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Eu da güzel ama ondada stabil olmayan birkaç özellik var pil tüketimin de vs ondan değiştirdim ben, peki globalde nasıl hocam şarj süresi birde debloatta hangi uygulamaları kaldırıyorsunuz liste var mıdır
Doğrusu pil tüketimine hiç dikkat etmedim ama çabuk bitmediğini ve 1 günü çok rahat çıkardığını söylemeliyim. Debloat için PC'de Universal Android Debloater kullanıyorum. Cihazı PC'ye bağlıyorum. Ardından Package Name isimli uygulamayı indirip oradan kaldırmak istediğim uygulamanın paket ismine bakıyorum, programda da bulup siloyorum ama sanırım tam da siliyor denemez. Uygulama bir şekilde yok oluyor. Ta ki siz o kaldırılamayan uygulamayı Google Play'den geri yükleyene kadar. Geri yüklediğinizde, tekrardan kaldırılamaz hale geliyor ama en azından bu bahsettiğim program ile kalabalığı gidermiş, sade bir şekilde cihazınızı kullanabiliyorsunuz.

emre1515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EmreKarakaya
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Doğrusu pil tüketimine hiç dikkat etmedim ama çabuk bitmediğini ve 1 günü çok rahat çıkardığını söylemeliyim. Debloat için PC'de Universal Android Debloater kullanıyorum. Cihazı PC'ye bağlıyorum. Ardından Package Name isimli uygulamayı indirip oradan kaldırmak istediğim uygulamanın paket ismine bakıyorum, programda da bulup siloyorum ama sanırım tam da siliyor denemez. Uygulama bir şekilde yok oluyor. Ta ki siz o kaldırılamayan uygulamayı Google Play'den geri yükleyene kadar. Geri yüklediğinizde, tekrardan kaldırılamaz hale geliyor ama en azından bu bahsettiğim program ile kalabalığı gidermiş, sade bir şekilde cihazınızı kullanabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim hocam cevabınız için, bende ADB Appcontrol programı ile debloat yapmıştım kurduğumda yaklaşık 15 gündür kullanıyorum, ama son birkaç gündür pil performansı çok kötü.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
merak ettiğim için soruyorum, kaç adet uygulamayı debloat ettiniz? Ben kendi cihazımda 19 adet silmiştim.

com.miui.analytics
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.system
com.miui.phrase
com.xiaomi.glgm
com.xiaomi.mipicks
com.android.chrome
com.google.android.apps.tachyon
com.gopgle.android.apps.subscriptions.red
com.gobgle.android.videos
com.miui.msa.global
com.google.android.feedback
com.mi.globalbrowser
com.xiaomi.payment
com.miui.daemon
com.tencent.soter.soterserver
com.xiaomi.discover
com.miuiyellowpage

emre1515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EmreKarakaya
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Hocam bende 100den fazla silinen uygulana vs vardı
merak ettiğim için soruyorum, kaç adet uygulamayı debloat ettiniz? Ben kendi cihazımda 19 adet silmiştim.

com.miui.analytics
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.system
com.miui.phrase
com.xiaomi.glgm
com.xiaomi.mipicks
com.android.chrome
com.miui.msa.global
com.mi.globalbrowser
com.xiaomi.payment
com.miui.daemon
com.xiaomi.discover
com.miuiyellowpage

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44

com.miui.analytics
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.system
com.miui.phrase
com.xiaomi.glgm
com.xiaomi.mipicks
com.android.chrome
com.miui.msa.global
com.mi.globalbrowser
com.xiaomi.payment
com.miui.daemon
com.xiaomi.discover
com.miuiyellowpage
Aşağı yukarı sizinkiyle aynı hocam. Görünen, kullanmadığım ve silinemeyen ne varsa hepsini kaldırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam cevabınız için, bende ADB Appcontrol programı ile debloat yapmıştım kurduğumda yaklaşık 15 gündür kullanıyorum, ama son birkaç gündür pil performansı çok kötü.
Bu cihazlarda, pil sorununu galiba hiçbir zaman çözemeyeceğiz hocam 😅

emre1515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EmreKarakaya
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Aşağı yukarı sizinkiyle aynı hocam. Görünen, kullanmadığım ve silinemeyen ne varsa hepsini kaldırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihazlarda, pil sorununu galiba hiçbir zaman çözemeyeceğiz hocam 😅
Valla hocam sormayın ya kafayı yedirtecek bu durum, mesela dün gece saat 00.00'da şarjdan çektim 100 de şuanda pil 17 kaldı, ekran süresi 5 saat toplamda ise 22 saat olmuş. Bu kötü geliyor bana mesela Xiaomi 15 Ultra sayfasında bir arkadaş EEA romunda toplam 20 saatte 9 saat ekran süresi almış, yani çözemedim bende, şuanda pc de rusya, global, eea, eu romların hepsini indirdim hangisini kursam diye düşünüyorum

Üst Alt