Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Valla hocam sormayın ya kafayı yedirtecek bu durum, mesela dün gece saat 00.00'da şarjdan çektim 100 de şuanda pil 17 kaldı, ekran süresi 5 saat toplamda ise 22 saat olmuş. Bu kötü geliyor bana mesela Xiaomi 15 Ultra sayfasında bir arkadaş EEA romunda toplam 20 saatte 9 saat ekran süresi almış, yani çözemedim bende, şuanda pc de rusya, global, eea, eu romların hepsini indirdim hangisini kursam diye düşünüyorum
EU rom kurmak sanırım artık eskiye göre daha basit. Bununla ilgili bir video var mı acaba hocam? Belki bir ara kurmayı denerim.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
EU rom kurmak sanırım artık eskiye göre daha basit. Bununla ilgili bir video var mı acaba hocam? Belki bir ara kurmayı denerim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Rus romdan tayvana geçtim Rahatladım. Daha stabil çalışıyor.

pratiksalata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
3
ben şahsen o cihazda eu rom öneririm batarya performansı animasyon kararlılığı çok iyi kesinlikle eu rom tavsiye ederim sizede

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
ben şahsen o cihazda eu rom öneririm batarya performansı animasyon kararlılığı çok iyi kesinlikle eu rom tavsiye ederim sizede
Bootloader açıldıktan sonra Sistemi lisanslı göstermek için Root vs gerekiyor. Bunlar da bana ters işler. Anında kilidi kapatıp Tayvana geçtim.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Bootloader açıldıktan sonra Sistemi lisanslı göstermek için Root vs gerekiyor. Bunlar da bana ters işler. Anında kilidi kapatıp Tayvana geçtim.
Önceden Endonezya romu önerirlerdi. Arama kaydetme, Xiaomi uygulamaları, Stabilite açısından daha iyi derlerdi. Endonezya kötü mü bu cihaz için?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Önceden Endonezya romu önerirlerdi. Arama kaydetme, Xiaomi uygulamaları, Stabilite açısından daha iyi derlerdi. Endonezya kötü mü bu cihaz için?

Yeni trend Rusya romu...

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
Endonezya romunu eski telefonumda yaklaşık 2 yıl miui 13 üstünde kullandım sıkıntı yaşatmamıştı bana. Mi 15 için bilgim yok nasıldır neresi iyidir neresi kötüdür. Ama Endonezyanın üzeceğini pek düşünmüyorum.

Şimdi de Endonezya yazılımının gördüğü ilgili Tayvan ve Rus yazılımı görüyor.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Endonezya romunu eski telefonumda yaklaşık 2 yıl miui 13 üstünde kullandım sıkıntı yaşatmamıştı bana. Mi 15 için bilgim yok nasıldır neresi iyidir neresi kötüdür. Ama Endonezyanın üzeceğini pek düşünmüyorum.

Şimdi de Endonezya yazılımının gördüğü ilgili Tayvan ve Rus yazılımı görüyor.
Tayvan'ın da şarj konusunda galiba kötü olduğunu söyleyenler duydum bu cihaz için. BL kilidini bile açmadım daha. Yükleyecek olursam cidden ne yükleyeceğimi inan bilmiyorum hocam.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
Tayvan'ın da şarj konusunda galiba kötü olduğunu söyleyenler duydum bu cihaz için. BL kilidini bile açmadım daha. Yükleyecek olursam cidden ne yükleyeceğimi inan bilmiyorum hocam.
Hocam benim de xiaomi 15 hakkında bilgim yok, bilgim olsa koşa koşa yardıma gelecem. Klişe olmuş bir soru ama eu(xiaomi.eu) romu düşündünüz mü ? Çin tabanlı yazılım, globalde olmayan özelliklerle geliyor.

Üst Alt