Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıtlı Cihaza ROM atmak IMEI Sıfırlar mı?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Hayır herhangi bir IMEI uçma durumu olmaz. Server kayıtlı 14T Pro 12/512 kullanıyorum. Bootloader kapalı bir şekilde server kayıt yaptırdım. Zor da olsa kilit açmak için başvuru yaptım ve kilidi açtım. Kilit açılırken veya sonrasında herhangi bir IMEI uçması olmadı. Ayarlardan ve tuş kombinasyonlarından sıfırladım yine sorunsuz. Sıfırladıktan sonra güncelleme yaptım sorunsuz. MiFlash ile rus ve tayvan rom değiştirdim yine sıkıntısız. Cihazınız TR garantili gibi bir şey, istediğiniz işlemi yapın herhangi bir sorun olmuyor.

Bu arada kesinlikle rus ve global rom önermiyorum. Pil kullanımları berbat. En iyisi tayvan + debloat edip kullanmak. Rus ve global şarjı içiyor. Şu anda halihazırda Hyperos 2.1 diye lanse edilen güncelleme de geldi, Tayvan 2.0.102.0 güncellemesi ile ortalama 1.5 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Gönül rahatlığı ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.
hocam tayvan romunda görüşme (çağrı) kaydı var mı? rusya romunun pil konusunda kötü olduğunu söylemen iyi oldu. rus romunu yüklemeyi düşünüyordum

Byblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
hocam tayvan romunda görüşme (çağrı) kaydı var mı? rusya romunun pil konusunda kötü olduğunu söylemen iyi oldu. rus romunu yüklemeyi düşünüyordum
Taiwan ve Rus romunun ikisinide deneyimleyen biri olarak Taiwanin daha iyi olduğunu soyleyebilirim.

Her iki romdada arama kaydi var.

Üst Alt