Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıtlı Cihaza ROM atmak IMEI Sıfırlar mı?

Justice34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Merhaba

Xiaomi 14T Pro Global Yurtdışı Cihazıma Hyperos 2.0.1 Sürümündeyken Sim 2'ye kendi IMEI'mi vererek Server Kayıt yaptırdım. Kayıt sonrası cihaza 2.0.3 Güncellemesi gelmesine rağmen cihaz güncelleme hatası alıyorum. ROM yüklenemedi. Tekrar ROM'u kurup deneyiniz tarzı. Kandırma vs. her yöntemi denedim, güncelleme olmuyor. Son çare Rus ROM'u atmak istiyorum. Server Kayıt gider mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

trkocaer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
4c
Konular
2

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
BL kilidiniz açık mı ?
Server kayıtta bazı arkadaşlar sorunsuz güncelleme yaparken bazıları da hata bildiriyor. Tuhaf durumlar oldu.

trkocaer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
4c
Konular
2
BL kapalı. Birisine sordum ondada kapalı fakat güncelleme yapıyor dedi. Ayarlar dan seri numarası alarak xiaomi sitesinden sorgu yaptım telefonun modeli çıkmadı. *06# ile çıkan yerden sorgu yaptım farklı bir cihaz olarak gözüküyor. Bunların etkisi olabilir mi ?

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Hayır herhangi bir IMEI uçma durumu olmaz. Server kayıtlı 14T Pro 12/512 kullanıyorum. Bootloader kapalı bir şekilde server kayıt yaptırdım. Zor da olsa kilit açmak için başvuru yaptım ve kilidi açtım. Kilit açılırken veya sonrasında herhangi bir IMEI uçması olmadı. Ayarlardan ve tuş kombinasyonlarından sıfırladım yine sorunsuz. Sıfırladıktan sonra güncelleme yaptım sorunsuz. MiFlash ile rus ve tayvan rom değiştirdim yine sıkıntısız. Cihazınız TR garantili gibi bir şey, istediğiniz işlemi yapın herhangi bir sorun olmuyor.

Bu arada kesinlikle rus ve global rom önermiyorum. Pil kullanımları berbat. En iyisi tayvan + debloat edip kullanmak. Rus ve global şarjı içiyor. Şu anda halihazırda Hyperos 2.1 diye lanse edilen güncelleme de geldi, Tayvan 2.0.102.0 güncellemesi ile ortalama 1.5 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Gönül rahatlığı ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
Hayır herhangi bir IMEI uçma durumu olmaz. Server kayıtlı 14T Pro 12/512 kullanıyorum. Bootloader kapalı bir şekilde server kayıt yaptırdım. Zor da olsa kilit açmak için başvuru yaptım ve kilidi açtım. Kilit açılırken veya sonrasında herhangi bir IMEI uçması olmadı. Ayarlardan ve tuş kombinasyonlarından sıfırladım yine sorunsuz. Sıfırladıktan sonra güncelleme yaptım sorunsuz. MiFlash ile rus ve tayvan rom değiştirdim yine sıkıntısız. Cihazınız TR garantili gibi bir şey, istediğiniz işlemi yapın herhangi bir sorun olmuyor.

Bu arada kesinlikle rus ve global rom önermiyorum. Pil kullanımları berbat. En iyisi tayvan + debloat edip kullanmak. Rus ve global şarjı içiyor. Şu anda halihazırda Hyperos 2.1 diye lanse edilen güncelleme de geldi, Tayvan 2.0.102.0 güncellemesi ile ortalama 1.5 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Gönül rahatlığı ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Evet hocam size katılıyorum bende tüm romları denedim içlerinden en iyisi rus ve tayvan romu aslında ama rusya romunda sadece pil sorunu var fakat tayvan romunda herşey yerli yerinde gayet stabil geldi bana

trkocaer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
4c
Konular
2

arkadaşlar konuya istinaden sizden bir ricam olacak

bu site xiaomi nin resmi cihaz doğrulama sitesi.

Buradan cihazın seri numarası ile doğrulama yapabilirmisiniz.

*#06# yaptığınızda en alt da seri no yazıyor. o numara ile sorgu yaparmısınız.

çıkan sonucu benle paylaşabilirmisiniz. cihazın model ve versiyon bilgisini vericek.

sparceal hocam sizde cihaz mevcut. bakıp benimle paylaşabilirmisiniz.
Justice34 hocam sizde de aynı sorun var. kontrol edip paylaşırmısınız.

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6

arkadaşlar konuya istinaden sizden bir ricam olacak

bu site xiaomi nin resmi cihaz doğrulama sitesi.

Buradan cihazın seri numarası ile doğrulama yapabilirmisiniz.

*#06# yaptığınızda en alt da seri no yazıyor. o numara ile sorgu yaparmısınız.

çıkan sonucu benle paylaşabilirmisiniz. cihazın model ve versiyon bilgisini vericek.

sparceal hocam sizde cihaz mevcut. bakıp benimle paylaşabilirmisiniz.
Justice34 hocam sizde de aynı sorun var. kontrol edip paylaşırmısınız.
Hocam xiaomi telefon uygulaması olduğu için seri no çıkmıyor. Sadece 2 imei yazıyor o kadar. Bunu öğrenmenin başka yolu var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam xiaomi telefon uygulaması olduğu için seri no çıkmıyor. Sadece 2 imei yazıyor o kadar. Bunu öğrenmenin başka yolu var mıdır?
CIT menüsü üzerinden buldum hocam sorguladığımda Poco X3 NFC modeli olduğunu belirtiyor.

Üst Alt