Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

tostos59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tostos
Cihazım
gm elite
Konular
0
Burada eea hyperos 2 rom var eu rom yok

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
arkadaslar bende eu rom var yalnızca nasıl paylasacagımı unuttum yardımcı olursanız paylasım yapacagım

Samet761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
EU Rom dediğin tam olarak hangi kodu kullanıyor. Şuan kullandığımız Global Rom mu yoksa "UNNMIXM" kodlu olan acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar bende eu rom var yalnızca nasıl paylasacagımı unuttum yardımcı olursanız paylasım yapacagım
İndirdiğin link yada upload edebileceğin bir siteden paylaşabilirsin bizimle

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

O zaman Eu Rom bu işaretledigim oluyor senin dediğine göre.

Son düzenleme:

mozej34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
note 8
Konular
3
bende ayni sorundan dolayi muzdaribim. kilidi acamiyorum. kilidi acmadan bu tur riske girmeni tavsiye etmem acikcasi. rusya romun stabil ve verimli oldugunu cok defalar okudum, rusya gecmeyi planliyorum...benim sebebim me rehber me mesaj ve arama kaydi olmasi...

Samet761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Çok şükür ki bu gün itibariyle BT Unlock Başvurusunu yapabildim. En kısa zamanda kilidi açıp EU Romu deneyeceğim inşallah.

mozej34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
note 8
Konular
3
Çok şükür ki bu gün itibariyle BT Unlock Başvurusunu yapabildim. En kısa zamanda kilidi açıp EU Romu deneyeceğim inşallah.

hayirli olsun. darisi bekleyenlerin basina.

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
EU Rom dediğin tam olarak hangi kodu kullanıyor. Şuan kullandığımız Global Rom mu yoksa "UNNMIXM" kodlu olan acaba

İndirdiğin link yada upload edebileceğin bir siteden paylaşabilirsin bizimle

O zaman Eu Rom bu işaretledigim oluyor senin dediğine göre.
Eu romdan kastımız özel bir grup yapımcının ücretli yaptığı rom. Nadiren paylaşan olursa elde edebiliyoruz. Bizim telefonlar için patreon olarak rom yapıyorlar. Senin attığın linkteki rom Avrupa eea olarak çıkan romdur.

ahmetatici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
NOTE 12 PRO+
Meslek
Memur
Konular
2
Arkadaşlar hakikaten bl kapalı iken rom değiştirmek mümkün mü arkadaşın dediği yöntem ile. Cihazım global direnç veyakut herhangibir işlem yok. Global rom yüklü. Rom değiştirmek istiyorum

Samet761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Arkadaşlar hakikaten bl kapalı iken rom değiştirmek mümkün mü arkadaşın dediği yöntem ile. Cihazım global direnç veyakut herhangibir işlem yok. Global rom yüklü. Rom değiştirmek istiyorum
Aslında değiştirmek mümkün lakin ne yazık ki ücretli. Durum şöyleki Xiaomi nin Teknik Servislere sunduğu EDL türevi bir Programı var bu programa Teknik Servis kaydı olan kullanıcılar erişebiliyor. Onlarda bu durumu hizmete çevirip BT Kilidi açılmadan rom atma olayında kullanabiliyorlar. Tabi ki işin içine ücret giriyor Server kaydı yaptırdığım yer ile görüştüm 400₺ gibi bir rakam istediler. Bende BT açamazsam bakarım dedim. Çok şükür bir kaç güne açıp kendim Fastboot rom atacağım inşallah.

ahmetatici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
NOTE 12 PRO+
Meslek
Memur
Konular
2
Aslında değiştirmek mümkün lakin ne yazık ki ücretli. Durum şöyleki Xiaomi nin Teknik Servislere sunduğu EDL türevi bir Programı var bu programa Teknik Servis kaydı olan kullanıcılar erişebiliyor. Onlarda bu durumu hizmete çevirip BT Kilidi açılmadan rom atma olayında kullanabiliyorlar. Tabi ki işin içine ücret giriyor Server kaydı yaptırdığım yer ile görüştüm 400₺ gibi bir rakam istediler. Bende BT açamazsam bakarım dedim. Çok şükür bir kaç güne açıp kendim Fastboot rom atacağım inşallah.
Eski hesabım ile denedigimde bl kilidi açmıyor. Çünkü bu hesapla daha önce 3 ten fazla hesap kilidi açmıştım. Şimdi yeni bir hesap açıp deneyeceğim. Şuan 15. Gününde. Kilidin açılacağına inanıyorum.

Üst Alt