EU Rom dediğin tam olarak hangi kodu kullanıyor. Şuan kullandığımız Global Rom mu yoksa "UNNMIXM" kodlu olan acabaBurada eea hyperos 2 rom var eu rom yok
İndirdiğin link yada upload edebileceğin bir siteden paylaşabilirsin bizimlearkadaslar bende eu rom var yalnızca nasıl paylasacagımı unuttum yardımcı olursanız paylasım yapacagım
Burada eea hyperos 2 rom var eu rom yok
hayirli olsun. darisi bekleyenlerin basina.Çok şükür ki bu gün itibariyle BT Unlock Başvurusunu yapabildim. En kısa zamanda kilidi açıp EU Romu deneyeceğim inşallah.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu romdan kastımız özel bir grup yapımcının ücretli yaptığı rom. Nadiren paylaşan olursa elde edebiliyoruz. Bizim telefonlar için patreon olarak rom yapıyorlar. Senin attığın linkteki rom Avrupa eea olarak çıkan romdur.EU Rom dediğin tam olarak hangi kodu kullanıyor. Şuan kullandığımız Global Rom mu yoksa "UNNMIXM" kodlu olan acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirdiğin link yada upload edebileceğin bir siteden paylaşabilirsin bizimle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O zaman Eu Rom bu işaretledigim oluyor senin dediğine göre.
Aslında değiştirmek mümkün lakin ne yazık ki ücretli. Durum şöyleki Xiaomi nin Teknik Servislere sunduğu EDL türevi bir Programı var bu programa Teknik Servis kaydı olan kullanıcılar erişebiliyor. Onlarda bu durumu hizmete çevirip BT Kilidi açılmadan rom atma olayında kullanabiliyorlar. Tabi ki işin içine ücret giriyor Server kaydı yaptırdığım yer ile görüştüm 400₺ gibi bir rakam istediler. Bende BT açamazsam bakarım dedim. Çok şükür bir kaç güne açıp kendim Fastboot rom atacağım inşallah.Arkadaşlar hakikaten bl kapalı iken rom değiştirmek mümkün mü arkadaşın dediği yöntem ile. Cihazım global direnç veyakut herhangibir işlem yok. Global rom yüklü. Rom değiştirmek istiyorum
Eski hesabım ile denedigimde bl kilidi açmıyor. Çünkü bu hesapla daha önce 3 ten fazla hesap kilidi açmıştım. Şimdi yeni bir hesap açıp deneyeceğim. Şuan 15. Gününde. Kilidin açılacağına inanıyorum.Aslında değiştirmek mümkün lakin ne yazık ki ücretli. Durum şöyleki Xiaomi nin Teknik Servislere sunduğu EDL türevi bir Programı var bu programa Teknik Servis kaydı olan kullanıcılar erişebiliyor. Onlarda bu durumu hizmete çevirip BT Kilidi açılmadan rom atma olayında kullanabiliyorlar. Tabi ki işin içine ücret giriyor Server kaydı yaptırdığım yer ile görüştüm 400₺ gibi bir rakam istediler. Bende BT açamazsam bakarım dedim. Çok şükür bir kaç güne açıp kendim Fastboot rom atacağım inşallah.