Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

Samet761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Eski hesabım ile denedigimde bl kilidi açmıyor. Çünkü bu hesapla daha önce 3 ten fazla hesap kilidi açmıştım. Şimdi yeni bir hesap açıp deneyeceğim. Şuan 15. Gününde. Kilidin açılacağına inanıyorum.
İnşallah halledersiniz bir an önce, biraz sabır gerektiren bir iş Rabbim sabır versin inşallah. Bu konularda ben biraz tez canlıyım zira aynı durumda olsaydım şayet ücretli yaptiracaktim. 1 ay ve hatta üzeri 35 güne yaklaşır talep ettikten sonrada açmak için beklemek gerekiyor 72 saat

mesocoban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
Boadloader kilitli cihazlara fastboot modunda rom yukleyemezseniz hata verir

Samet761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Boadloader kilitli cihazlara fastboot modunda rom yukleyemezseniz hata verir
Mi Flash Tool ile evet lakin MTK işlemcili telefonlara BT siz Rom Flash işlemi yapıyorlar fakat ücretli. Bu yüzden Bizde BT açıp Mi Flash ile yapmanın daha doğru yol olduğunu söylüyoruz. Fakat SP Flash Tool ile de bu işlemin yapıldığını yabancı kaynaklarda gördüm sadece deneyen ve tecrübe sahibi olan varmıdır diye soruyoruz.

mesocoban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
Mi Flash Tool ile evet lakin MTK işlemcili telefonlara BT siz Rom Flash işlemi yapıyorlar fakat ücretli. Bu yüzden Bizde BT açıp Mi Flash ile yapmanın daha doğru yol olduğunu söylüyoruz. Fakat SP Flash Tool ile de bu işlemin yapıldığını yabancı kaynaklarda gördüm sadece deneyen ve tecrübe sahibi olan varmıdır diye soruyoruz.
Ben kilidi açmadan önce denedim olmadı sonra kilidi açmayı başardım ve rom yükledim başka bir yolu var mı bilmiyorum ama yetkili hesap muhabbetine yüklenebilir normal kullanıcı olarak bu zor gibi

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Global versiyona stabil beta hyperos2 gelmiş

Samet761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Nihayet beklenen güncelleme gelmiş Global sürüme, lakin ben yapmadım. Yapan varmıdır acaba durum hakkında bilgilendirebilir mi. BT kilidi açma işlemi tam olarak bitmeden yapmak istemiyorum zira kilit açma işleminde sıkıntı yaşamamak adına.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mozej34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
note 8
Konular
3
Nihayet beklenen güncelleme gelmiş Global sürüme, lakin ben yapmadım. Yapan varmıdır acaba durum hakkında bilgilendirebilir mi. BT kilidi açma işlemi tam olarak bitmeden yapmak istemiyorum zira kilit açma işleminde sıkıntı yaşamamak adına.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bende bekliyorum...kilidi actiktan sonra güncellemeyi planliyorum....

Üst Alt